CURSES PER MUNTANYA

Domènec Aguilar i Núria Serra guanyen la Volta Peramola, segona prova del Cadí Circuit Fer 2024

En un matí típic de primavera i en un ambient festiu, un total de 446 persones (rècord absolut de la història del Circuit Fer) han pres part de les diferents modalitats.
Volta a Peramola 2024 1
photo_camera Pòdium de la Volta a Peramola 2024 / @CircuitFer

Aquest dissabte de Pasqua s’ha celebrat la 7a edició de la Volta a Peramola, segona prova del Cadí Circuit Fer d’aquest any. És una cursa circular organitzada pels veïns del poble membres de l’Associació “Peramola et crida” que surt i arriba a la plaça Josep Roca i transcorre per llocs tan espectaculars com la Roca del Corb, Sant Honorat, Coll de Mu o el Roc de Cogul.

Volta a Peramola 2024 2
Pòdium de la Volta a Peramola 2024 / @CircuitFer

En un matí típic de primavera i en un ambient festiu, un total de 446 persones (rècord absolut de la història del Circuit Fer) han pres part de les diferents modalitats, una de 25 km i 1600 metres de desnivell, una de 10 km i una de 5km. La cursa principal l’ha guanyat el Domènec Aguilar, seguit pel Marc Gasa i el Jordi Gallego en homes, i la Núria Serra, l’Ona Sociats i la Núria Florèncio en dones. La de 10 km l’han guanyat el Lleïr Moreno i la Thaïs Pentinat mentre que la de 5 km el Bernat Melsió i la Maiana Vilana.

02PeramolaD
Núria Serra ha guanyat la Volta a Peramola / Agustí Peña

Fent el mateix recorregut que la de 5 km també s’ha celebrat la primera prova del Circuit Fer Petit per la canalla de menys de 15 anys, els guanyadors de la qual han estat el Mir Dies i l’Ona Calvet.

02PeramolaH
Domènec Aguilar ha guanyat la Volta a Peramola 2024 / Agustí Peña

Amb aquests resultats el Jordi Gallego i la Lídia Puyals passen a encapçalar la classificació general del Circuit.

La pròxima cursa serà la Marató de Boumort a Organyà el 13 d’abril. Més informació a www.circuitfer.cat.