Decidits els millors fondistes de la 10a Copa Catalana i la 5a Copa Nins 2015

Els circuits d’esquí fons de la Copa Catalana i la Copa Nins ja tenen esportistes i clubs Campions de la temporada 2014-2015. El lliurament de premis se celebrarà el proper dissabte 18 d’abril a l’estació d’esquí d’Aransa.

 

JULEN ARMENDARIZ
photo_camera Julen Armendariz

Celebrades el conjunt de proves que han conformat el circuit de fons de la Copa Catalana 2015, els esportistes que s'han proclamat líders en les diferents categories han estat Gral Sellés i Carola Vila en u16; Pol Vidal i Pepa Garcia en u18; Julen Armendariz i Marta Cester en u20; Berta Morral i Sadurní Betriu en Sènior; Jaume Forcada i Marta Folch en Màster 1 i Alberto Morales i Maria Cruz Palacín en Màster 2. 

Quan al circuit de la Copa Nins de la disciplina, els guanyadors han estat Elna Montaner i Jofre Puig en u16; Miquel Arnau i Joana Puig en u18; Marc Colell i Martina Selles en u10; Bernat Selles i Jana Selles en u12 i Miquel Auladell i Maria Selles en u14.

Segons el tècnic català responsable del programa de tecnificació esportiu d'esquí de fons en la FCEH Edu Pubill, "El balanç d'aquesta temporada de Copa Catalana i Copa Nins és molt positiva. Hi ha hagut bona participació i de bon nivell, com ho demostren els resultats en les proves de nivell nacional i internacional. Els clubs estan fent una tasca molt bona, i tenim una base d'esportistes molt sòlida". 

CEFUC i BELLVER millors clubs 2015

Pel que fa la classificació per clubs, el club català líder d'aquesta 10a edició de la Copa Catalana ha estat el Club d'Esquí de Fons Urgellet Cerdanya (CEFUC), seguit en segona posició del Club d'Esquí Puigcerdà (PEC) i en tercer lloc de l'Aran Nòrdic Esquí Club. Quan a la classificació de la Copa Nins, el club que ha aconseguit al primer lloc de la taula ha estat el Club d'Esquí Bellver (BELLVER), seguit del Club d'Esquí Nòrdic de l'Arp (CENA) i del Club d'Esquí Puigcerdà (PEC).

Final 10a Copa Cat. Ind.
Final 10a Copa Cat. Clubs
Final 5a Copa Nins. Ind
Final 5a Copa Nins. Clubs

comentaris