ESQUÍ NÒRDIC

La Cooperativa Cadí, nou patrocinador oficial de l’equip de tecnificació d’esquí de fons de la FCEH

Les dues parts comparteixen l'arrelament al territori de l'Alt Urgell i la Cerdanya
Equip tecnificació esquí de fons 3
photo_camera El tècnic Marc Puigsubirà amb l'equip català 2019 de tecnificació d'esquí nòrdic (FCEH/Photoset)

La Cooperativa Cadí, líder a Catalunya en producció de mantega i formatge amb Denominació d’Origen Protegida, serà el patrocinador oficial de l’equip d’esquí de fons de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) durant la temporada 2022-2023.

Els esportistes de tecnificació de l’equip d’esquí de fons de la FCEH esquiaran aquesta temporada de la mà de Cadí, el nou patrocinador oficial del conjunt esportiu. Segons fonts de les dues parts, "aquest acord accentua el compromís de les dues parts amb el creixement de l’esport català i dels esportistes del futur". Més enllà de l’acord de patrocini, Cadí i la Federació comparteixen l’arrelament al territori de l’Alt Urgell i la Cerdanya, ubicació on estan localitzats la seu central de la cooperativa i l'equip de tecnificació.

Equip tecnificació esquí de fons
L'equip ha entrenat aquest mes de setembre a Alemanya / FCEH


Des de la Federació agraeixen a la cooperativa "la confiança que ha dipositat aquesta temporada en l’equip d’esquí de fons, i ens enorgulleix que marques consolidades arreu del territori es comprometin a formar part de les pròximes pàgines de la història dels esports d’hivern".

Equip tecnificació esquí de fons 2
Equip català de tecnificació d'esquí de fons / FCEH


Cadí és una cooperativa amb  més de cent anys d’història situada a la Seu d’Urgell, la capital de comarca de l’Alt Urgell. Des de la seva fundació l’any 1915 elaboren formatge i mantega, a partir de la llet fresca dels seus socis ramaders de l’Alt Urgell i la Cerdanya. La garantia de l’origen, així com el respecte al procés tradicional, han fet possible que la mantega i el formatge Urgèlia estiguin reconeguts amb la Denominació d’Origen Protegida.

comentaris