El Club Gel Puigcerdà perd amb bona nota davant el seu históric rival el CH Jaca

El match va acabar amb un resultat de 3 a 4 a favor del CH JACA

Yann Rieu  (1)
photo_camera Una imatge de Yann Rieu durant el partit

Bon paper dels de casa tot i perdre a la pròrroga, demostrant bones maneres i plantant cara a un sobrevalorat CH Jaca. Val a dir que els de Puigcerdà no aconseguiren emportar-se uns 3 punts merescuts tot i demostrar un bon ritme de joc bona part dels 63 minuts que va durar l'enfrontament. Molt treball dels nois de Salva Barnola que comença a donar un caire competitiu a un equip amb gent de casa i mica en mica va agafant un bon rodatge.

Caldria diferenciar dues parts al partit: una primera de joc fluid, atacant, segur, efectiu, dominant fins i tot, d'una segona mancats d'efectius i més descentrats. Al minut 3:03 de la segona part es complicà la bona feina, trenca el ritme impossat per el CG Puigcerdà , el motiu una baralla que envia a vestidors a Oriol Boronat , Roger Ramonet i Jorge Piñar per el CG Puigcerdà i a Marcos Sanchez, Louis Gagné i Daniel Díez , els ceretans perden a Oriol Boronat,  una de les peçes claus fins llavors a la maquinària puigcerdanenca  , tornavem als vells records dels partits de bronques inacabables potser buscant el desequilibri, una dada curiosa els dos porters es sumaven al espectacle amb un intent de baralla al estil més americà sense arribar a res, que nosaltres recordem fins ara mai vist a la nostra pista.

foto1

A partir d'aqui el CH Jaca es va créixer. Fins aleshores havia rebut un parcial d'1-0 obra d´Oriol Boronat assistit per Marc Paul al minut 6,36 , resultat tal com deiem d´un plantajament ofensiu important, ja a la segona part el Puigcerdà marcava el seu segon gol només començar obra de Pablo Muñoz assistit per Nacho Granell , només 30 segons més tard començava la monumental bronca amb totes les expulsions abans esmentades, tot just mig minut de la represa del joc despres d´una llarga parada es el CH Jaca que marca el seu primer gol obra de Javier Chain , així acaba la segona part amb el parcial 2-1.

Passats uns minuts de la 3 part Pablo Muñoz assistit per Leon K. Brown aconseguí el 3 a 1 , però la pressió dels del Pirineu Aragonés més el desgast físic provocà que Francis St- Louis acostés perillosament am seu equip amb el 3 a 2 al lluminós. A falta de cinc minuts per acabar Adrián Betrán empatava a 3 el partit i podia haber sentenciat al CH Jaca quan a 45 segons del final Beliansky aturava un penal. Ja a la pròrroga Pablo Pantoja decantava la balança cap els visitants anotant el gol de la victòria.

Yann Rieu  (3) (1)

El porter Beliansky recent arribat aquesta setmana demostrava fermesa i efectivitat i un exel.lent estat de forma sent decisiu moltes vegades. Tanmateix una menció important a la tasca defensiva del reincorporat Dani Almendros , segurament un dels millors defenses que ha donat la pedrera del CGP i que no va poder participar per molèsties a la tercera part.

Finalment Salva Barnola no va comptar amb Pierre Meynier, el jove talent de Font Romeu i sens dubte un reforç de qualitat encara amb problemes burocràtics amb el trànsfer a l'ésser francès. Possiblement el proper dissabte a la visita al FC Barcelona ja estarà actiu.