El Club Cadí de piragüisme guanya el campionat d'Espanya de Joves Promeses

El passat dissabte 22 d'agost va tenir lloc a la localitat de Sabero (León), el Campionat d'Espanya de Joves Promeses. La representació del club Cadí (280 punts) va fer una bona actuació, aconseguint la primera posició en la classificació per clubs per davant de l'Atlético de San Sebastian (213 punts) i el Mig Segre de Ponts (142 punts). En total, hi van partiicpar 13 clubs d'arreu de l'Estat.

foto_grup
photo_camera Imatge dels joves del club Cadí.
El camp d'eslàlom de Sabero ha estat modificat recentment i s'ha aconseguit un nivell d'aigua brava adequat i agradable per a practicar el nostre esport. La competició de Joves Promoses inclou únicament la categoria Infantil (12-13 anys d'edat) i serveix com a "posada en marxa" per a la categoria cadet, ja compresa dins de la lliga superior.

El Club Cadí també va aconseguir la primera posició per autonomies, juntament amb el Club Nàutic Mig Segre, just per davant de la Federació Vasca de Piragüisme i la Federació Gallega, amb de 6 federacions participants.

Els resultats més destacats de la jornada van ser aquests:

- Carla Carrillo: primera posició en K1 i C1 dona infantil.
- Pau Etxaniz: primera posició en K1 home infantil i segon en C1.
- Anna Barroso: segona posició en C1 dona infantil .
- Maria Barroso: tercera posició en C1 dona infantil.
- Carla Carrillo, Anna Barroso i Maria Barroso campiones d'Espanya en canoa.
- Pau Etxaniz, David Sala (Nàutic Mig Segre) i Jordi Alcaraz (Nàutic Mig Segre) campions d'Espanya en kayak i tercera posició en canoa.

Veiem que molts palistes doblen categoria, és a dir, competeixen tant en kayak com en canoa. Aquest fet és molt enriquidor, ja que remar tant en kayak com en canoa fa que els joves desenvolupin habilitats en ambdues categories i coneguin des de dues embarcacions diferents els moviments d'aigua.