ESQUÍ DE FONS

Cesc Colell i Aloma Combalia guanyen la 22a Marxa de l'Arp a Tuixent-la Vansa

Tuixent-la Vansa 2
photo_camera Estació de Tuixent-la Vansa on esva celebrar aquest diumenge la 22a Marxa de l'Arp/facebook

Cesc Colell del CEFUC i Aloma Combalia del CENA, s'han imposat aquest diumenge a la 22a Marxa de l'Arp d'esquí de fons, celebrada a l'estació de Tuixent-la Vansa i organitzada pel Club d'Esquí Nòrdic l'Arp. Aquesta ha estat l'última competició de la temporada, de les sis marxes que conformen el XCircuit d’esquí nòrdic

Classificacions

21 Km Homes

Va aconseguir la primera posició Cesc Colell (CEFUC), el segon lloc va ser per a Nil Martínez (CENA) i la tercera plaça se la va endur Sergi Brau, també del CENA de Tuixent.

21 Km Dones

La primera posició va ser per a Aloma Combalia del CENA, per davant de Roser Español, també del CENA.

10 Km Homes

El fondista Bernat Gabarró va aconseguir la primera plaça, seguit de Joan Carles Sànchez i de Marc Colell.

10 Km Dones

Martina Barrés, del PEC de Puigcerdà, va entrar en primera posició, per davant d'Ona Ferrando, del NEC la Rabassa, i Maria Sellés, del Club Bellver, va aconseguir la tercera posició.

Famílies

Per famílies, els guanyadors han estat els Miquel Folch, seguits de Cadena i Serra, i Ruiz Giralt. En raquetes, el primer lloc ha estat per Carme Quiñones, seguida de Raquel Pareja i Julià Vilagrasa.

Raquetes

En la categoria de raquetes el primer lloc  l'ha aconseguit Carme QuiñonesRaquel Pareja va entrar en segona posició i Júlia Vilagrasa en la tercera

Podeu consultar aquí les Classificacions i els temps registrats.

CENA, el club organitzador

El Club d’Esquí Nòrdic l’Arp (CENA) es va fundar al 1994 amb la idea que un grup de nens i nenes poguessin aprendre la tècnica de l’esquí de fons d’una forma grupal i divertida. D’allà en van sortir alguns esportistes d’alt nivell, els quals han format part, en algunes ocasions, de l’Equip Nacional Espanyol amb, fins i tot un participació Olímpica. Com qualsevol el CENA ha patit alts i baixos, però ara farà 6 anys, un grup de famílies empesos per la mateixa motivació que als inicis, van reprendre aquest projecte.

comentaris