19.05.2022 |
Viure als Pirineus

ESPORTS DE MUNTANYA

Laura Orgué deixa la competició com a esportista d'elit

Ho ha anunciat en una carta pública a través de les xarxes socials i ha fet un agraïment a tothom que l'ha ajudat en la seva carrera

Laura Orgué 4
Imatge de Laura Orgué en plena competició/facebook
Laura Orgué deixa la competició com a esportista d'elit

Laura Orgué ha anunciat que deixa l'alta competició esportiva a la que ha estat lligada al llarg dels darrers quinze anys. L'esportista d'Igualada, però durant anys veïna de l'Alt Urgell i adscrita al CEFUC i a la Unió Excursionista Urgellenca (UEU), ha fet l'anunci a través d'una carta pública a les xarxes socials. Laura Orgué ha dit que era un "adeu obert", i que no té la "intenció de seguir competint" la temporada vinent de la manera que ho ha fet "fins ara".

Orgué

Laura Orgué explica a la seva carta pública que "han sigut molts anys de buscar el màxim rendiment i ja fa un temps que sento que cos i ment em comencen a llançar algun missatge d'avís. Accidents, lesions, èpoques de falta de motivació competitiva i que, en molts casos, em sento més observadora que protagonista són alguns dels indicis que m'evidencien que aquest és el moment". "Ha arribat l'hora del canvi, vull fer moltes coses i, arribat aquest punt, pensar que la temporada vinent serà diferent m'intriga feliçment", ha conclòs l'esportista.

En un text on ha expressat el seu agraïment a tothom que l'ha ajudat en la seva carrera, Orgué diu que no té cap intenció de deixar les curses al marge: "Pot semblar un adeu definitiu, però no és gens cert. És un adeu obert. M'agrada massa el dorsal per no tornar-me'n a penjar mai més cap. L'esport em fascina i m'omple en tots els seus vessants, i tinc ganes d'aprofitar-los". "Ens veiem a les muntanyes", ha conclòs.

Laura Orgué deixa la competició com a esportista d'elit
Comentarios