ESQUÍ

La cerdana Marta Visa torna a batre el rècord d'Espanya i queda 5a als Mundials d'esquí de velocitat

L'esquiadora de Bellver de Cerdanya ha superat tres cops el rècord d'Espanya en tres dies a l'estació francesa de Vars.
Marta Visa Carol nou record Vars
photo_camera La cerdana Marta Visa torna a batre el rècord d'Espanya per tercera vegada en tres dies / @VisaCarol

L'esquiadora cerdana Marta Visa va tornar a batre aquest divendres el rècord d'Espanya que ella mateixa havia aconseguir dijous a l'estació francesa de Vars, deixant-lo en 214,61 kmh. Ha estat en el Campionat del Món d'esquí de velocitat que va finalitzar ahir i on l'esquiadora de Bellver de Cerdanya va acabar en una magnífica 5a posició.

La mítica pista Chabrières de Vars, ha acollit aquesta setmana passada el Campionat del Món d'Esquí de Velocitat, també conegut com a Quilòmetre Llançat. La competició es divideix en diverses fases. Cada fase parteix d'un punt més alt, la qual cosa permet guanyar en velocitat. Dijous, Marta Visa en els quarts ja va aconseguir el rècord d'Espanya en aconseguir els 204,60 km/, però ja advertia que avui podria superar la marca. Una predicció que fins i tot ha superat les expectatives en aconseguir ni més ni menys que 10km/h més.

L'esquiadora de Bellver de Cerdanya  ha volgut agrair el suport de tothom, a través de les xarxes socials. "Estic emocionada de compartir que he aconseguit un emocionant cinquè lloc, assolint una velocitat de 214,617 km/h. Cada baixada ha estat una experiència única plena d’adrenalina i reptes superats! Agraeixo a la meva familia, amics, equip, entrenadors i patrocinadors per fer-ho possible", ha manifestat Visa.