ESQUÍ DE MUNTANYA

La cerdana Laia Sellés aconsegueix tres medalles d'or al Festival Olímpic Europeu de la Joventut

L'esquiadora de Lles Cerdanya, de 16 anys, ha estat l'única esportista, dels 1.300 participants de 47 comitès olímpics, que va obtenir tres medalles d'or.
Laia Sellés
photo_camera Laia Sellés amb les tres medalles aconseguides al Festival Olímpic de la Joventut / COE

La cerdana Laia Sellés (CE Cerdanya Skimo Team) ha estat la incontestable guanyadora del Festival Olímpic Europeu de la Joventut (FOJE) – European Youth Olympic Festival (EYOF) – que s'ha disputat a Forni di Sopra (Itàlia).

L'esquiadora de muntanya de Lles de Cerdanya va finalitzar la seva participació, aquest divendres, penjant-se la tercera medalla d'or en la prova individual. La cerdana va superar la noruega Malin Indergard i la txeca Eva Matejovicova en la prova d’esprints i, en els relleus mixtes, fent parella amb Miguel Fenoll tornava a pujar al calaix més alt del podi, que completaven Lynn Pollinger i Mathieu Pharisa (Suïssa) i Melissa Bertolina i Erik Canovi (Itàlia).

La pirinenca ha estat l'única esportista, dels 1.300 participants de 47 comitès olímpics nacionals, que va obtenir tres medalles d'or.

La disciplina d’esquí de muntanya s'ha tancat aquest divendres amb les curses individuals. A més de Sellés, també hi ha Erola Rocias (AE Mountain Runners del Berguedà) i Aarón Álvarez (Club Esportiu Mindundis Team), els tres del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya.