CURSES PER MUNTANYA

La Cabanera i el Vall Fosca Sports Festival s’uneixen

Aquesta gran festa de l’esport inclourà competicions de BTT i trailrunning amb recorreguts espectaculars.
LaCabaneraJoanLlimi-12
photo_camera Una edició anterior de la Cabanera de la Vall Fosca / Joan Llimiana

La 5a edició de la Cabanera s’avança en el calendari per unir-se al Vall Fosca Sports Festival, que serà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny.

Aquesta gran festa de l’esport inclourà competicions de BTT i trailrunning amb recorreguts espectaculars. El dissabte es realitzarà la prova llarga de BTT i la Marató de muntanya, i el diumenge, la cronoescalada amb BTT a la geganta del Triador i la 5a edició de la Cabanera, que inclourà com sempre, un recorregut més llarg d’uns 21 km i uns 1000 m de desnivell, i un de més curt d’uns 11 km i uns 500 m de desnivell. La Cabanera mantindrà la seva filosofia i el mateix funcionament que en les edicions anteriors.

La Cabanera
Una edició anterior de la Cabanera de la Vall Fosca / Joan Llimiana

La Cabanera és una cursa consolidada, que sempre s’havia celebrat mitjans de juliol, dates en què, d’altra banda, les temperatures són molt elevades. La unió d’aquests dos esdeveniments ajudarà a racionalitzar les despeses econòmiques, unir esforços i consolidar un esdeveniment esportiu amb potencial de creixement.

L’objectiu és que en un futur, el Vall Fosca Sports Festival i la Cabanera, organitzats els dos per l’Ajuntament de la Torre de Capdella i en el cas de la Cabanera, també pel Club d’Esquí la Pobla de Segur, es consolidin com un esdeveniment que duri una setmana sencera o més, on a més de realitzar proves esportives, es pugui assistir a activitats culturals, tallers de divulgació sobre temes relacionats amb l’esport, mostres de material relacionat amb l’esport i la muntanya, etc