CURSES PER MUNTANYA

La Rialp Matxicots escollida millor ultratrail de Catalunya 2023

La Rialp-Matxicots ha aconseguit una combinació perfecta entre l’entorn privilegiat del Pallars Sobirà i un poble entregat completament al corredor
Rialp Matxicots Toni Grases 4
photo_camera La Rialp Matxicots escollida millor ultratrail de Catalunya 2023 / Toni Grases

La Rialp Matxicots ha estat escollida, per votació popular, com a millor ultratrail de Catalunya del 2023. Fins a 335 corredors així ho han volgut després de donar la seva opinió sobre cada una de les proves que es disputen a Catalunya a través del grup de Facebook Ultres Catalunya, en la que s’han valorat aspectes tals com l'organització, els avituallaments, la senyalització i el seu recorregut.

matxicots
La Rialp Matxicots escollida millor ultratrail de Catalunya 2023 / 

La prova pallaresa torna a ser la més valorada pels corredors i encapçala el podi d’honor amb cinc guardons (2015, 2018, 2021, 2022 i 2023), seguit pel Trail del Bisaura (2016 i 2017) i la Trencacims de Paüls (2019).

Un cop més, la Rialp Matxicots ha estat excel·lent en cada un dels paràmetres que s’han valorat. 

Rialp Matxicots 2
Rialp Matxicots 2

La Matxicots, una cursa emblemàtica del Pallars Sobirà

La Rialp-Matxicots ha aconseguit una combinació perfecta entre l’entorn privilegiat del Pallars Sobirà i un poble entregat completament al corredor, aconseguint ser una de les proves més estimades del nostre país. Permet conèixer els emblemàtics pics que rodegen la zona, amb el Montsent de Pallars (2.883m), el Montorroio (2.862m) i Les Picardes (2.803m) com els més destacats, combinant paratges encisadors com el de l’Estany Gran de la Mainera, per també visitar pobles amb encant com Altron, Escàs o Roní entre d’altres.

Més a Esports