La Generalitat distingeix els esportistes i clubs de l’Alt Pirineu i Aran que van destacar durant l’any 2016

També seran reconeguts els piragüistes Marc Vicente i Pere Guerrero, en motiu de la seva participació en els Jocs Olímpics de Barcelona, ara fa 25 anys.

parc olímpic
photo_camera Una foto del Parc Olímpic del Segre.

L’acte serà presidit pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, la delegada del Govern, Rosa Amorós, i l’alcalde de la capital de l’Alt Urgell, Albert Batalla.

La Generalitat de Catalunya distingirà aquesta tarda els esportistes i clubs de l’Alt Pirineu i Aran que van obtenir un èxit destacat durant el curs 2016 en les seves respectives especialitats en competicions d’àmbit català, estatal i internacional.

L’acte tindrà lloc avui, dimecres dia 17 a les 19.00 hores, a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, i serà presidit pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, la delegada del Govern, Rosa Amorós, i l’alcalde de la capital de l’Alt Urgell, Albert Batalla. També hi assistirà el representant territorial de l’Esport, Joan Segura. També es retrà homenatge, en motiu de la seva participació en els Jocs Olímpics de Barcelona, ara fa 25 anys, a Marc Vicente i Pere Guerrero, els dos esportistes de l’Alt Pirineu i Aran que hi van prendre part.

A tots els esportistes i clubs distingits se’ls lliurarà una reproducció de la litografia elaborada en motiu de l’acte de reconeixement de l’artista lleidatà Albert Minoves que du el nom de “Cursa de la vida".

Com arribar:

comentaris