07.12.2021 |
Viure als Pirineus

CICLISME

Aquest dissabte torna la Marxa Cicloturista de les Tres Nacions

La Marxa va exhaurir inscripcions a mes d’un mes i mig de la seva celebració
Marxa 3 Nacions ciclisme
Una edició anterior de la Marxa de les 3 Nacions /puigcerda.cat
Aquest dissabte torna la Marxa Cicloturista de les Tres Nacions

Aquest dissabte dia 12 es disputarà la 41ª edició de la Marxa 3 Nacions by AQUAdrink. La Marxa va exhaurir inscripcions a mes d’un mes i mig de la seva celebració, en un any on s’està intentant recuperar la normalitat i ha quedat palesa les ganes de tornar a viure esdeveniments de ciclisme.

Dissabte a les 7:30 hores es donarà el tret de sortida des del Poliesportiu de Puigcerdà, direcció a Andorra resseguint els Pirineus. Com a novetat d’aquest any, s’aplicaran les mesures de seguretat necessàries per tal de poder celebrar-la amb èxit on la mascareta, els gels hidroalcohòlics i la distància social tindran gran presència.

La Marxa 3 Nacions by AQUAdrink és la única al món que traspassa tres països donant un toc distintiu a cada un d’ells. Es recorrerà el Pirineu català, el francès i l’andorrà, passant per ports mítics i coneguts com és el Port d’Envalira de 2.407 metres de desnivell sent el pas de muntanya asfaltat més alt d’Europa, El Coll de Puymorens i La Tour de Carol. Tots aquests ingredients fan que la marxa cicloturista tingui un concentrat únic: tres països i 140 quilòmetres passant per ports de muntanya mítics del ciclisme mundial.

La marxa cicloturista 3 Nacions by AQUAdrink comptarà amb un tram cronometrat de la mà de Bryton, en un dels ascensos més representatius dels 140 quilòmetres: l’ascens al Port d’Envalira, entre els punts quilomètrics 93 i 99, on els participants més ràpids en categoria masculina i femenina rebran com a premi un GPS Bryton Rider 750.

També hi haurà premi per als 100 participants més ràpids a l’entrada a meta.

Aquest dissabte torna la Marxa Cicloturista de les Tres Nacions
Comentarios