19.08.2022 |
Viure als Pirineus

JOCS OLÍMPICS DE TÒQUIO

Emocionant rebuda del Cadí Canoë-Kayak a les palistes olímpiques Núria Vilarrubla i Mònica Doria

El Parc del Segre de la Seu d'Urgell ha estat, aquest diumenge, l'escenari del reconeixement a les dues piragüistes acabades d'arribar de Tòquio, les quals s'han mostrat molt emocionades.

Rebuda Vilarrubla Dòria
Rebuda del Cadí Canoë-Kayak a les olímpiques Núria Vilarrubla i Mònica Doria / Club Cadí Canoe Kayak
Emocionant rebuda del Cadí Canoë-Kayak a les palistes olímpiques Núria Vilarrubla i Mònica Doria

El Club Cadí Canoe Kayak ha ofert, aquest diumenge, una emocionada i sentida rebuda a les dues palistes del club urgellenc que han participat als Jocs Olímpics de Tòquio. El Parc del Segre de la Seu d'Urgell ha estat l'escenari per a retre aquest homenatge a Núria Vilarrubla i Mònica Dòria. Les dues piragüistes es van mostrar molt emocionades amb les felicitacions rebudes per part dels seus companys de club, dirigents del mateix i familiars. 

A la recepció, que s'havia anunciat poques hores abans per evitar aglomeracions, també hi van participar, entre d'altres, el president del club urgellenc, Marc Vicente, i el president d'honor de l'entitat, Josep Castellarnau, a més d'altres palistes que han participat en anteriors Jocs Olímpics i tècnics dels equips espanyol i andorrà d'eslàlom. Les dues palistes van ser transportades a espatlles a dalt d’una piragua i, justament, un túnel fet amb les embarcacions amb les quals competeixen va servir també per donar-los la benvinguda després de la seva estada a la capital nipona. Rams de flors i altres detalls van ser testimoni d’una jornada emocionant.

Rebuda Vilarrubla Dòria 3(Foto: Les dues palistes van ser transportades a espatlles a dalt d’una piragua/ Club Cadí Canoe Kayak)

Una fita històrica

Núria Vilarrubla, seleccionada de l'equip espanyol, ha esdevingut la primera representant del Cadí CK que obté un diploma olímpic, gràcies a la seva 8a posició aconseguida a la final olímpica en la categoria de C1 femení. Mònica Doria, representant l'equip olímpic d'Andorra, ha competit tant en la categoria de K1 com de C1, i en totes dues ha aconseguit ser semifinalista, obtenint un 16è i un 11è lloc respectivament.

La competició femenina de canoa individual era la primera vegada que s'incorporava al programa olímpic.

Emocionant rebuda del Cadí Canoë-Kayak a les palistes olímpiques Núria Vilarrubla i Mònica Doria
Comentarios