01.07.2022 |
Viure als Pirineus

FESTIVAL LITERARI

Éxit de participació a la tercera edició de Lo Llumener de Sort

L’objectiu de 'Lo Llumener' és generar un espai cultural de trobada familiar al voltant de les literatures infantils i juvenils a l'Alt Pirineu que serveixi de referent també dins de l’àmbit educatiu.

Lo llumener de Sort
Sort fomenta la lectura a cel obert/Ajuntament de Sort
Éxit de participació a la tercera edició de Lo Llumener de Sort

Aquest cap de setmana Sort ha celebrat, amb un gran èxit de participació, la tercera edició de “Lo Llumener, Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils”. El festival ha omplert la capital del Pallars Sobirà d’espectacles, narracions orals de contes, tallers i animació al carrer i ha comptat amb la participació de la Biblioteca de Sort i de diferents associacions locals (Cambuleta, Lo Tafanari, Obrador Xisqueta…). i voluntaris. L’objectiu del festival és generar un espai cultural de trobada familiar al voltant de les literatures infantils i juvenils al Pirineu que serveixi de referent també dins de l’àmbit educatiu.

“Lo Llumener, Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils” és un festival de petit format d’àmbit rural i de muntanya ubicat al municipi de Sort, al Pallars Sobirà. És un festival d’experiències artístiques i literàries que aposta per fomentar la lectura i convidar a les famílies a gaudir mitjançant la literatura i les arts. 

En aquesta tercera edició el festival ha adoptar el viatge ha servit de fil conductor. De fet la idea del viatge està present a infinitat d’històries que ens permeten a través dels llibres visitar i descobrir racons desconeguts. El viatge desperta curiositat, interès i ens fa somiar amb mil i un destins. 

'Lo Llumener' és una iniciativa de l'Ajuntament de Sort, però adreçada a tota la comarca, estretament vinculada a les seves associacions artístiques i culturals, i també als territoris veïns de l'Alt Pirineu, com són les comarques del Pallars Jussà, l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran.

 

Programa d’Activitats

DISSABTE 6 D’OCTUBRE

DIUMENGE 7 D’OCTUBRE

 

 

 

Éxit de participació a la tercera edició de Lo Llumener de Sort
Comentarios