FESTIVAL LITERARI

Éxit de participació a la tercera edició de Lo Llumener de Sort

L’objectiu de 'Lo Llumener' és generar un espai cultural de trobada familiar al voltant de les literatures infantils i juvenils a l'Alt Pirineu que serveixi de referent també dins de l’àmbit educatiu.

Lo llumener de Sort
photo_camera Sort fomenta la lectura a cel obert/Ajuntament de Sort

Aquest cap de setmana Sort ha celebrat, amb un gran èxit de participació, la tercera edició de “Lo Llumener, Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils”. El festival ha omplert la capital del Pallars Sobirà d’espectacles, narracions orals de contes, tallers i animació al carrer i ha comptat amb la participació de la Biblioteca de Sort i de diferents associacions locals (Cambuleta, Lo Tafanari, Obrador Xisqueta…). i voluntaris. L’objectiu del festival és generar un espai cultural de trobada familiar al voltant de les literatures infantils i juvenils al Pirineu que serveixi de referent també dins de l’àmbit educatiu.

“Lo Llumener, Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils” és un festival de petit format d’àmbit rural i de muntanya ubicat al municipi de Sort, al Pallars Sobirà. És un festival d’experiències artístiques i literàries que aposta per fomentar la lectura i convidar a les famílies a gaudir mitjançant la literatura i les arts. 

En aquesta tercera edició el festival ha adoptar el viatge ha servit de fil conductor. De fet la idea del viatge està present a infinitat d’històries que ens permeten a través dels llibres visitar i descobrir racons desconeguts. El viatge desperta curiositat, interès i ens fa somiar amb mil i un destins. 

'Lo Llumener' és una iniciativa de l'Ajuntament de Sort, però adreçada a tota la comarca, estretament vinculada a les seves associacions artístiques i culturals, i també als territoris veïns de l'Alt Pirineu, com són les comarques del Pallars Jussà, l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran.

 

Programa d’Activitats

DISSABTE 6 D’OCTUBRE

DIUMENGE 7 D’OCTUBRE

 

 

 

comentaris