Sónar perfila la programació de la 22a edició amb la britànica FKA twigs i el duo sud-africà Die Antwoord

Duran Duran, grup icona dels 80, arribaran a Sónar amb un LP acabat d'estrenar i la seva extraordinària col·lecció de culte com Girls On Film, Notorious, TheReflex o Wild Boys entre altres.

Duran Duran tornen amb un nou disc i tota una trajectòria en el pop sintètic.
photo_camera Duran Duran tornen amb un nou disc i tota una trajectòria en el pop sintètic.

La 22a edició del Festival Sónar perfila dia a dia la programació amb incorporacions de gran nivell, les figures rellevants de l'escena electrònica, un cop més postulant-se com a convocatòria de referència mundial.

L'organització tot just acaba de concretar la incorporació de 38 nous noms, entre les quals destaca la productora, arranjadora i vocalista britànica FKA twigs, que amb el seu talent excepcional ha situat el seu pop futurista al capdamunt de les llistes del millor de 2014. També sobresurten per mèrits propis el duo sud-africà Die Antwoord , amb la seva imponent col·lecció de hits, un nou espectacle d'imatges al límit i el seu habitual poder sobre l'escenari.

El palmarès es completa, amb el geni de la tradició negra Flying Lotus, que amb un peu al hip hop i un altre en el jazz còsmic, presentarà les composicions de you'r Dead amb el seu extraordinari show audiovisual en 3D, mentre que el veneçolà Arca , sens dubte, el productor del moment, responsable dels treballs més recents de Björk, Kanye West i FKA twigs, desplegarà el seu exclusiu i esperadíssim espectacle audiovisual en col·laboració amb el vídeo-artista Jesse Kanda.

I entre les propostes més destacades, probablement l'artista més carismàtic i popular de l'electrònica internacional ara mateix, Skrillex, així com Jamie xx, un dels més fins estilistes house del món.

Per descomptat, en aquest capítol destaquen també dos referents ineludibles de la història de la música electrònica, ja confirmats prèviament: The Chemical Brothers (presentant nou àlbum i espectacle) i Autechre , llegenda viva dels beats abstractes i padrins de la IDM.

I com en edicions anteriors una escletxa per al pop sintètic, amb noms com el de la irlandesa Roisin Murphy, que després de 8 anys de silenci torna amb un nou LP i les seves habituals dosis de glamur i carisma; Hot Xip, presentant el seu nou àlbum per partida doble, tant a Sónar de Dia com a Sónar de Nit; i Duran Duran, grup icona dels 80, que també arribaran a Sónar amb un LP acabat d'estrenar i la seva extraordinària col·lecció de hits, Girls On Film, Notorious, TheReflex o Wild Boys, entre altres.

Podeu consultar el llistat d'artistes de la programació de la 22a edició del Festival Sónar.