28.05.2022 |
Viure als Pirineus

La Seu d'Urgell inaugura dues exposicions fotogràfiques

hnXPQwdPG7szj-XfAiwRXQXUUSPufhKV1_jNaV-E8bo
La mostra d'Albert de Gràcia a la sala 'la Cuina'
La Seu d'Urgell inaugura dues exposicions fotogràfiques

Divendres, 17 d'abril, a les vuit del vespre, tindrà lloc a la sala 'la Cuina' del centre cultural Les Monges de la Seu d'Urgell la inauguració de l'exposició fotogràfica Meteorologia del Pirineu, mostra de fotos d'Albert de Gràcia qui en farà la presentació i explicarà el contingut de la mateixa.

L'exposició es podrà visitar fins el 30 d'abril, en dies laborables, de les cinc de la tarda a les nou del vespre. L'entrada és lliure.

Aquesta mostra dedicada als fenòmens meteorològics al Pirineu està organitzada per MeteoPirineus Catalans, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Grup de Recerca de Cerdanya.

Pobles de l'Alt Urgell

D'altra banda, dissabte, 18 d'abril, a l'una del migdia, s'inaugurarà a la sala Sant Domènec de la Seu, l'exposició de fotos Pobles de l'Alt Urgell de Leo Abecasis.

En l'acte inaugural d'aquesta mostra també comptarà a la projecció de l'audiovisual, que porta el mateix nom, presentat en l'edició de PICURT de l'any passat.

Pobles de l'Alt Urgell es podrà visitar fins el 30 d'abril, dissabte i diumenge de 12 a 14.30 hores i de 18 a 21.30 hores, mentre que de dilluns a divendres l'horari d'obertura a l públic serà de 18 a 21.30 hores. L'entrada és lliure.

Aquesta exposició compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

La Seu d'Urgell inaugura dues exposicions fotogràfiques
Comentarios