06.12.2022 |
Viure als Pirineus

Salòria publicarà per Sant Jordi dos nous títols de la col·lecció El Petit Pirineu

El número 7 del col·lecció El Petit Pirineu és un conte titulat El poltre de la Lluna escrit per Ester Farran i il·lustrat per Eva Sánchez. I el número 8 de la mateixa col·lecció és La vedelleta Reula. Ambdós contes sortiran publicats el dia 21 d'abril i es podran trobar per Sant Jordi a les llibreries del Pirineu.

portaa-poltre
La portada de "El poltre de la Lluna".
Salòria publicarà per Sant Jordi dos nous títols de la col·lecció El Petit Pirineu

Aquest Sant Jordi ha estat el moment triat per Edicions Salòria per publicar els dos darrers títols de la col·lecció El Petit Pirineu: El poltre de la Lluna i La vedelleta Reula, dos títols relacionats amb el sector ramader del Pirineu dirigits als més petits amb una finalitat pedagògica i amb l'objectiu final de donar a conèixer la realitat, les costums i les tradicions de les comarques de muntanya.

El conte de El poltre de la Lluna, el número 7 de la col·lecció, està escrit per la jove Ester Farran, una jove barcelonina afincada a la Seu d'Urgell que ha guanyat diversos concursos literaris com el Contes que Compten i el Lletres de Dones de les Homilies d'Organyà. El conte l'ha il·lustrat la jove de Puigcerdà, Eva Sánchez, una joves però prestigiosa il·lustradora que enguany ha guanyat, entre d'altres, la 4a edició del Concurs Internacional d'Àmbum Il·lustrat Edelvives.

D'altra banda, la història de La vedelleta Reula és un projecte literari impulsat per la SAT La Reula, una empresa agroalimentària amb molt tradició a l'Alt Urgell que ha dut a terme un important projecte d'elaboració de productes làctics a partir de l'explotació ramadera familiar. La història del conte és la de la vedelleta Reula, que podreu trobar a la mateixa granja, i ens apropa a la realitat del dia a dia en una explotació ramadera de vaques de llet del Pirineu.

Més informació del catàleg d'Edicions Salòria: www.edicionssaloria.com

Col·lecció Petit Pirineu:

1. La trementinaire de les nenes rosses

2. El tresor més gran del món

3. Anem a plegar manairons

4. El burot i les cireres d'Arfa

5. El gegant i l'acordió

6. La guineu i la camosa

7. El poltre de la Lluna

8. La vedelleta Reula

Salòria publicarà per Sant Jordi dos nous títols de la col·lecció El Petit Pirineu
Comentarios