La sala 'La Cuina' torna a acollir la Fira d'Art de la Seu d'Urgell

L'exposició s'obrirà al públic aquest proper dilluns 21 de desembre, a les sis de la tarda. Els visitants podran adquirir pintures, fotografies, gravats i escultures, entre d'altres peces artístiques.

Cartell Fira d art 15
photo_camera Imatge del Cartell de la Fira d'Art 2015.

Aquest pròxim dilluns, 21 de desembre, obrirà les seves portes, a les sis de la tarda, la Fira d'Art 2015 a la sala d'exposicions 'la Cuina' situada al centre cultural Les Monges de la Seu d'Urgell.

Aquesta primera setmana, la fira restarà oberta del 21 de desembre fins el dijous 24 de desembre.També obrirà del 28 al 30 desembre i del 2 al 5 de gener. L'horari d'exposició i venda d'art serà de dotze a dues del migdia, i de les sis de la tarda a les nou del vespre.

La Fira d'Art enguany compta amb 19 expositors que presenten les seves obres, tant de pintura com de fotografia, gravat, escultura, il·lustració i objectes d'art, entre altres tècniques artístiques. Totes les obres estan a la venda al públic.

Els artistes participants són: Salvador Albanell (pintura); Agustí Argemí i Camps (pintura); Mònica Armengol (pintura); Erik Arteaga (pintura); Albert Aznar(pintura);Ramon Berga (objectes d'art); Andreu Bonet (forja); Anna Carmona (fotografia i pintura); Nico de Winter (escultura); Joan Ganyet (fotografia); Marta Garcia (pintura); Pere Guevara (pintura); Bernat Manresa (fotografia); Míriam Martínez (pintura); Salvador Maura (escultura); Núria Riart (pintures); Jaume Rovira (pintura i gravat); Carmen Ruiz (pintura); i Josepa Travé (pintura).

Aquesta iniciativa està promoguda pel col·lectiu d’artistes de l’Aparador en col·laboració amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Enguany, la Fira d'Art i la proposta agroalimentària Menja't l'Alt Urgell fan una promoció mútua dels seus productes per regalar aquest Nadal. D'una banda, els lots de Nadal amb productes del territori, que han elaborat el grup d'artesans agroalimentaris alturgellencs, hi inclou el programa de la Fira d'Art 2015 i un número per poder participar en el sorteig d'una obra d'art d'aquesta fira.

Per la seva part, els visitants a la Fira d'Art trobaran publicitat dels lots Menja't l'Alt Urgell i, entre els compradors de peces d'art, es sortejarà un lot amb productes agroalimentaris del territori.