LLIBRES

Les principals llibreries pallareses presenten 'Junil a les terres dels bàrbars', de Joan-Lluís Lluís

El 8 i 9 d’abril serà a Tremp, la Pobla de Segur i Alins presentant la seva darrera obra, reconeguda amb el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any

 

Junil a les terres bàrbares
photo_camera L’escriptor Joan-Lluís Lluís visitarà els Pallars per presentar-hi 'Junil a les terres dels bàrbars' /Llibreria El Tinter

L’escriptor Joan-Lluís Lluís visitarà els Pallars els pròxims 8 i 9 d’abril per presentar-hi la seva darrera novel·la, Junil a les terres dels bàrbars (Club Editor). L’escriptor perpinyanès començarà el seu recorregut per terres pallareses a Tremp. La presentació a la capital del Pallars Jussà tindrà lloc el divendres 8 d’abril a les 19h a l’Epicentre.

L’endemà, dissabte 9 d’abril, farà una segona presentació, en aquest cas a la Pobla de Segur. L’acte tindrà lloc a les 12h als Jardins de Casa Mauri -o al Molí de l’Oli en cas de mal temps. Finalment, el mateix dissabte a les 19h farà una tercera presentació a NaturaLlibres d’Alins.

CartellJunil
CartellJunil

Reconeguda amb el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any, Junil a les terres dels bàrbars és una gran novel·la d’aventures, un viatge per l’Imperi romà en què la poesia, la llengua i la traducció són el motor de l’acció. Aquesta és la setena novel·la de l’autor rossellonès i s’ha convertit en una de les més destacades i lloades per la crítica d’aquest 2022.

La triple presentació de Junil a les terres dels bàrbars als Pallars és possible gràcies a l’organització conjunta de les llibreries La Singratalla i Bochaca de Tremp, Chalamanch i El Tinter de la Pobla de Segur i NaturaLlibres d’Alins. Tot plegat, amb el suport de la Biblioteca Maria Barbal de Tremp, la Biblioteca Municipal de la Pobla de Segur, els ajuntaments de Tremp i la Pobla de Segur, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i Òmnium Pallars. Amb aquesta organització conjunta de presentacions donem el tret de sortida a les activitats de Sant Jordi.