15.08.2022 |
Viure als Pirineus

LITERATURA

Pol Castellanos presenta a la Seu 'L’asssassina de Venècia', amb la participació d'Albert Villaró

L’acte tindrà lloc aquest dijous, 11 de novembre, a les vuit del vespre, al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, amb una conversa literària amb Albert Villaró.

Pol Castellanos
Pol Castellanos amb un exemplar de L’asssassina de Venècia/ grup62
Pol Castellanos presenta a la Seu 'L’asssassina de Venècia', amb la participació d'Albert Villaró

Aquest dijous, 11 de novembre, es presentarà a la Seu d'Urgell la novel·la L’asssassina de Venècia, de Pol Castellanos. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre, a la sala d'actes del Consell Comarcal de l'Alt Urgell i comptarà amb la presència de l'autor i també de l'escriptor pirinenc Albert Villaró, que mantindran una conversa literària.

Una aventura emocionant

L’asssassina de Venècia és una aventura emocionant a la recerca de la llibertat, situada a Venècia al 1914. La Carla Herzog, a punt de complir catorze anys, descobreix que té el poder de preveure desgràcies poc abans que es produeixin. El seu pare, un home molt ric i poderós i amb una mentalitat molt estricta, l’acusa de bruixeria i la tanca en un reformatori. Una nit, la Carla aconsegueix escapar juntament amb dos companys. Tots tres viatjaran a diversos llocs d’Europa a la recerca d’un llibre misteriós que conté l’explicació dels seus poders, alhora que la policia de Venècia busca la Carla acusant-la falsament d’assassinat. Mentrestant, esclata la Primera Guerra Mundial…

L'assassina de Venècia

El perfil 

Pol Castellanos Mayós (Barcelona,1991) Actualment resideix a la Seu d’Urgell, és graduat en Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona i ha cursat el màster de Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra. També s'ha format a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Actualment, combina l'escriptura amb la docència a l’Institut la Valira de la Seu d’Urgell. Castellanos ha guanyat premis de relats com ara el Francesc Bru de Narrativa. La seva novel·la debut, L'impostor de Viena, va guanyar el Premi Alba 2020 a la millor novel·la fantàstica per a joves en català. 

Pol Castellanos presenta a la Seu 'L’asssassina de Venècia', amb la participació d'Albert Villaró
Comentarios