15.08.2022 |
Viure als Pirineus

LITERATURA

Pol Castellanos ha presentat a la Seu d'Urgell la seva darrera novel·la, 'L’asssassina de Venècia'

En la presentació de 'L'assassina de Venècia', Premi Ramon Muntaner 2021, l'autor ha estat acompanyat per l'escriptor pirinenc, Albert Villaró
Pol Castellanos presentació la Seu 2
Pol Castellanos i Albert Villaró a la presentació de 'L'assassina de Venècia' /RÀDIO SEU
Pol Castellanos ha presentat a la Seu d'Urgell la seva darrera novel·la, 'L’asssassina de Venècia'

Aquest dijous, Pol Castellanos ha presentat a la Seu d'Urgell la seva darrera novel·la, 'L'assassina de Venècia'. L'acte ha omplert la sala d'actes del Consell Comarcal de l'Alt Urgell i l'autor ha estat acompanyat per l'escriptor pirinenc, Albert Villaró.

Pol Castellanos presentació la Seu(Foto: El públic va omplir la sala d'actes del Consell Comarcal de l'Alt Urgell en la presentació de 'L'assassina de Venècia'  / @llibresjoves )

Amb 'L'assassina de Venècia', Pol Castellanos va guanyar, el passat 25 de juny, el 36è Premi Ramon Muntaner. El jurat va escollir la novel·la per unanimitat d’entre 33 originals. L’obra narra la història de la Carla, injustament acusada de diversos crims, i la seva fugida des de Venècia a través d’Europa amb el rerefons de la Primera Guerra Mundial. La Carla ja va aparèixer de secundària a L'impostor de Viena (Premi Alba 2020 al Millor llibre fantàstic juvenil en català). En la nova novel·la, coneixerem el seu misteriós passat.

Pol Castellanos signatura llibres(Foto: Pol Castellanos signant exemplars del seu llibre a la Seu d'Urgell / @llibresjoves )

El perfil 

Pol Castellanos Mayós (Barcelona,1991) Actualment resideix a la Seu d’Urgell, és graduat en Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona i ha cursat el màster de Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra. També s'ha format a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Actualment, combina l'escriptura amb la docència a l’Institut la Valira de la Seu d’Urgell. Castellanos ha guanyat premis de relats com ara el Francesc Bru de Narrativa. La seva novel·la debut, L'impostor de Viena, va guanyar el Premi Alba 2020 a la millor novel·la fantàstica per a joves en català. 

L'assassina de Venècia

Pol Castellanos ha presentat a la Seu d'Urgell la seva darrera novel·la, 'L’asssassina de Venècia'
Comentarios