CINEMA

La Pobla de Segur estrena el documental 'Elles són dones pallareses', dirigida per Manel Sanz

El documental dona veu a setze dones procedents de diferents indrets de Catalunya o d’altres països del món que han decidit lliurement on viure, com viure i amb qui viure, i han decidit fer-ho al Pallars
606871E7-B312-499E-B35E-D78FDE6D0BF7-1030x579
photo_camera El Molí de l'Oli de la Pobla es va omplir per veure l'estrena de “Elles són dones pallareses" /lapobladesegur.cat

El Molí de l’oli de la Pobla de Segur es va fer petit per acollir tot el públic que aquest dissabte va voler assistir l’estrena de la pel·lícula “Elles són dones pallareses", realitzada i dirigida per Manel Sanz.

El documental dona veu a setze dones procedents de diferents indrets de Catalunya o d’altres països del món (Alemanya, Països Baixos, Marroc, Palestina, Dinamarca, Níger, Polònia, República Dominicana i Perú) que han decidit lliurement on viure, com viure i amb qui viure, i han decidit fer-ho a les nostres terres pallareses, barrejant-se entre tots nosaltres i formant part d’aquest paisatge divers i enriquidor que conformem els dos Pallars.

IMG-20220402-WA0030
El Molí de l'Oli de la Pobla es va omplir per veure l'estrena de  “Elles són dones pallareses" /lapobladesegur.cat

Marc Baró, alcalde de la Pobla de Segur, entitat promotora del reportatge, va donar la benvinguda als assistents i a les autoritats comarcals. Tot seguit el director va esbossar els trets generals del projecte. 

Un cop visionada la pel·lícula, va intervenir el director del projecte, Gemma Algueró, regidora de salut i cohesió social de l’Ajuntament i algunes protagonistes de la pel·lícula. Després es va obrir un torn obert de paraules on, qui va voler, va poder donar la seva opinió.

IMG_20220402_194530
El Molí de l'Oli de la Pobla es va omplir per veure l'estrena de  “Elles són dones pallareses" /lapobladesegur.cat

A part de poder-se veure tota la informació obtinguda en els reportatges al web de l’Associació QUEI15, properament la pel·lícula serà projectada en diferents pobles pallaresos i d’arreu.

ELLES-SON-DONES-PALLARESES-MANELSANZ-XARXES-1-1086x1536
ELLES-SON-DONES-PALLARESES-MANELSANZ-XARXES-1-1086x1536

comentaris