FESTIVALS D'ESTIU

Peramola i el Pont de Suert s'incorporen a la 13a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus

El festival tindrà lloc del 5 de juliol al 25 d'agost en una quarantena de poblacions pirinenques
Femap 2023 Estamariu 1
photo_camera Concert de María Hinojosa & Pérgamo Ensemble a l'església de Sant Vicenç d'Estamariu/ @Festival_FeMAP

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) celebrarà la seva 13a edició del 5 de juliol al 25 d’agost del 2024. Enguany prenen part del Festival quatre nous municipis: Campdevànol, Peramola, Planoles i el Pont de Suert. Sumant una participació total de quaranta poblacions pirinenques.

Per primera vegada a Campdevànol es podran gaudir concerts del FeMAP. Es tracta del tercer municipi més gran del Ripollès, amb un passat industrial però enmig de paratges naturals de gran bellesa.

A més a més, de la comarca del Ripollès també s’hi afegeix Planoles. Situat a la Vall de Ribes i format pels pobles de Planoles i de Planès, disposa d’un clima particular que acull infinitat de formes vegetals i animals diversos.

Peramola, de l’Alt Urgell, també entra al FeMAP. El nucli del municipi està situat a l’ampla vall del Segre i als peus de les primeres muntanyes del Prepirineu: la serra de Sant Honorat i la serra d’Aubenç.

Per acabar, el Pont de Suert torna al Festival després d’haver-ne estat fora les dues darreres legislatures. A les portes dels cims més alts dels Pirineus, la capital de l’Alta Ribagorça és una de les poblacions de muntanya amb més varietat paisatgística de la part nord-occidental de Catalunya.

El FeMAP combina la música antiga de qualitat amb el ric patrimoni de la zona i aquest estiu es comptarà amb una gran varietat d’espais i poblacions. En les pròximes setmanes es coneixerà la imatge oficial i, pròximament, moltes més novetats d’aquesta 13a edició.