MÚSICA D'ARREL

La Viu-Viu enregistra ‘Flexüs’ a l’Escola Folk d'Arsèguel i el presenta el 9 de març a la Seu d’Urgell

El treball s'ha inspirat, en especial, en el laberint mineral de Rocaviva, al Baridà.
La Viu viu Foto Diana Amigó
photo_camera La Viu-Viu publica el disc ‘Flexüs’ i el 9 de març actua a la Seu d’Urgell / Foto Diana Amigó

Aquest dijous s’ha publicat Flexūs (Segell Microscopi, 2024) el nou treball discogràfic de La Viu-Viu, grup format per Cati Plana, Eduard Casals, Jordi Maria Macaya i Marc Figuerola.

El treball s'ha inspirat en els laberints imaginats, els astronòmics com el Gortyna Flexūs, els construïts, els dansats, els laberints naturals i, en especial, el laberint mineral de Rocaviva, al Baridà.

 ‘Flexüs’ ha estat enregistrat a l’Escola Folk del Pirineu d’Arsèguel, i La Viu-Viu actuarà el 9 de març a la Sala la Immaculada de la Seu d’Urgell i el 17 de març al CAT de Gràcia, dins del Tradicionàrius.

Viu-Viu_Flexus_Portada

Flexüs

A Flexūs el moviment és l’interrogant i també el motor d’aquest passeig. Farem la ruta, al nostre pas, marxant atents a tot allò que percebem, amb els sentits ben oberts. Potser el temps transcorri lent, ràpid, s’interrompi o s’aturi. Potser l’espai creixi, s’encongeixi, s’arrissi o es doblegui. La llum i les ombres perfilen i canvien els contorns. Cercarem la manera de travessar un paisatge farcit de talles, recreant sonorament el moviment que aquest laberint mineral ens suggereix.

Inspirat en els laberints imaginats, els astronòmics com el Gortyna Flexūs, els construïts, els dansats, els laberints naturals i, en especial, el laberint mineral de Roca viva.

Cati Plana: acordió diatònic, acordina, veu

Eduard Casala: viola de roda, clarinet, gralla, whistle, veu

Jordi Maria Macaya: viola, tarota, veu

Marc Figuerola: contrabaix, guitarra elèctrica, mandolina