LLIBRES

Pep Coll presenta a la Pobla 'L'any que va caure la roca', la seva última novel·la

Amb L’any que va caure la roca, Pep Coll tanca el cicle de novel·les ambientades a Malpui, la població imaginària basada en Pessonada
20200927_123544
photo_camera Pep Coll va presentar la seva última novel·la als Jardins de l'Ajuntament de la Pobla/ Alba Alegret

Els Jardins de la Pobla de Segur van acollir aquest diumenge la presentació del darrer llibre de l’escriptor pallarès Pep Coll, L’any que va caure la roca.  L’acte va acollir més d’un centenar de persones que, respectant en tot moment les mesures sanitàries, van poder escoltar els paral·lelismes entre els fets de la novel·la i la història d’Espanya. La presentació va anar a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament, Ramon Guimó, i la periodista i copropietària de la Llibereria El Tinter, Mertixell Bellera.

20200927_123504

Els set protagonistes tenen el repte de reconstruir el seu poble, Malpui, després que una gran roca hi caigués i el destruís. Ara, però, tindran l’oportunitat d’aixecar-lo a la seva manera, trencant amb els costums i les tradicions. Tot marcat pel context històric, la mort de Franco i la Transició Espanyola, i la influència d’un professor de l’Escola Agrària.

20200927_123822

Amb L’any que va caure la roca, Pep Coll tanca el cicle de novel·les ambientades a Malpui, la població imaginària basada en Pessonada on també es succeeixen els fets de El secret de la moixarnera, El salvatge Pirineu i Dos taüts negres i dos de blancs.

comentaris