ENSENYAMENT MUSICAL

Núria Sempere, directora general de l'ESMUC, inaugura el curs del Conservatori de Música dels Pirineus

L'acte d'inauguració també comptarà amb la intervenció musical d’Ot Ortega, alumne del Conservatori de Música del Pirineus
Conservatori de Música del Pirineus concert
photo_camera Concert d'alumnes del Conservatori de Música del Pirineus/CMP

Aquest dijous 7 de novembre, la directora general de l’Escola Superior de música de Catalunya (ESMUC), Núria Sempere, serà l'encarregada d'inaugurar el curs acadèmic 2019-2020 del Conservatori de Música dels Pirineus.

L'acte d'inauguració també comptarà amb la intervenció musical d’Ot Ortega, alumne del conservatori, que aquest curs entra a formar part d’un projecte de l’Escola superior de música de Catalunya, consistent en l'acompanyament a alumnat de conservatoris i escoles de música.

Conservatori Música dels Pirineus

La intervenció de Núria Sempere girarà entorn de les possibilitats de professionalització que ofereixen els conservatoris i les escoles de música com a camí per accedir al grau superior de música. L’acte començarà a les 20.00 h. a l’aula 003 de la seu de Berga del Conservatori de música dels Pirineus.

Núria Sempere

Núria Sempere va ser nomenada directora de la Fundació ESMUC el novembre de 2018. Ha estat directora de l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de l'Hospitalet i presidenta fundadora de l'Associació Catalana de les Escoles de Música.