TEATRE

Nova data per la representació teatral ‘Quedem’, sobre situacions d’amor en confinament

La representació, a càrrec dels actors locals Joel Pla, Ariadna Llobet i Ivan Caro, es podrà veure finalment el dissabte 25 de juliol, a les deu de la nit, a la plaça de Joan Sansa de la Seu d'Urgell.
Quedem tris
photo_camera Ivan Caro, Ariadna Llobet i Joel Pla, en el cartell promocional de 'Quedem?'

La representació de teatre ‘Quedem’ que es va haver d’ajornar a causa de la pluja el passat 2 de juliol, té nova data de representació. Serà el dissabte 25 de juliol, a les deu de la nit, a la plaça de Joan Sansa. L’obra, que s’inclou en el programa Insomni d’oci nocturn a la Seu d’Urgell, és una reflexió sobre situacions d’amor en època de confinament.

‘Quedem’ està protagonitzada per tres joves artistes de l’Alt Urgell: Ariadna Llobet, Joel Pla i Ivan Caro. Ha estat creada especialment per a aquest acte i l’objectiu amb què la van idear era explorar situacions que els hi ha passat personalment durant el seu confinament o bé històries que han vist a la televisió o que han llegit. Per tant, totes les escenes estan basades en històries reals viscudes els darrers mesos i molta gent s’hi podrà veure reflectida d’alguna manera.

teatre2juliolNOVADATA

Els protagonistes surten també ara del procés de confinament i per això l’obra està empeltada del moment actuals i d’emocions molt recents. L’activitat és gratuïta i adreçada tant al públic jove com a adults.

Cal recordar que, a causa de les noves mesures de seguretat per la Covid-19, aquest estiu totes les activitats d’Insomni -que són gratuïtes- requereixen inscripció prèvia. recordem que aquesta confirmació de participació es pot fer telemàticament al portal web de l’Ajuntament, a l’enllaç directe:

http://agenda.laseu.cat/insomni/

comentaris