MUSEUS

El Museu Catedral de la Seu d’Urgell presenta la seva nova imatge

Amb la seva nova imatge, el museu vol reflectir el seu compromís amb el territori.
Museu Diocesà d'Urgell presentació nova imatge 2
photo_camera El Museu Diocesà d’Urgell ha presentat la seva nova imatge a l’església de Sant Miquel de la Seu d’Urgell / @BisbatUrgell

El Museu Diocesà d’Urgell ha presentat, aquest dimecres, a l’església de Sant Miquel de la Seu d’Urgell, la seva nova imatge comunicativa i la nova pàgina web que complementarà el desplegament digital de la institució.

L’acte va ser presidit per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra Mons. Joan-Enric Vives i pel del Director del Museu diocesà, Mons. Josep M. Mauri; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera i la consultora de comunicació Patricia Ventura. La presentació també va comptar amb la presència del Delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells, la Presidenta del Consell comarcal de l’Alt Urgell, Josefina Lladós, i la directora del Museu de Lleida, Clara Arbués.

Amb la seva nova imatge, el museu vol reflectir el seu propòsit: promoure l’educació de la mirada per al desenvolupament espiritual i creatiu mitjançant el patrimoni artístic impressionant del Museu Catedral de La Seu d’Urgell. També vol posar de manifest un dels valors més arrelats a la seva essència: el seu compromís amb el territori.

Museu Diocesà d'Urgell presentació nova imatge 1
El Museu Diocesà d’Urgell ha presentat la seva nova imatge a l’església de Sant Miquel de la Seu d’Urgell / @BisbatUrgell

Aquest acte no només va servir per a presentar el nou aspecte visual del museu sinó que també oferí una oportunitat per a revelar la seva nova pàgina web:
https://museucatedralseudurgell.org/

A través d’aquesta plataforma en línia, el Museu Diocesà busca enfortir la seva presència digital i millorar la seva interacció amb el públic.

La nova pàgina web representarà un canal de comunicació crucial, complementant l’ample desplegament multicanal de la institució, present a les principals xarxes socials Instagram, X i Facebook. Amb un disseny modern i funcionalitats millorades, la plataforma permetrà als visitants conèixer els espais visitables, explorar les col·leccions del museu i participar en les activitats i nous esdeveniments.