LLIBRES I ART

Literatura, natura i pintura s’uneixen a la Biblioteca de la Pobla de Segur

La poesia de Josefina Pasqual i els quadres de Julià Vidal van crear una simbiosi perfecta amb els arbres com a element en comú.
Biblioteca la Pobla poesia i pintura
photo_camera Literatura, natura i pintura s’uneixen a la Biblioteca de la Pobla de Segur / @lapobladesegur

La poesia de Josefina Pasqual i els quadres de Julià Vidal van crear, dissabte passat a la Biblioteca de la Pobla de Segur, una simbiosi perfecta amb els arbres com a element en comú.

S’hi va presentar el llibre “De l’arbre, una llum” de Josefina Pasqual i Fransoy i publicat per l’editorial Llibres del segle. Es tracta del primer llibre de la poetessa nascuda a Tremp, resident a l’Alt Empordà, que treballa a la Catalunya Nord i que retorna als seus orígens sempre que pot.

Biblioteca la Pobla poesia i pintura 2
Literatura, natura i pintura s’uneixen a la Biblioteca de la Pobla de Segur / @lapobladesegur

La novel·lista Maria Dolors Millat va conduir la presentació. Millat és pallaresa d’origen i resident a Salàs del Pallars i tot i ser reconeguda per llibres com “La filla del nord” o “Estrella de ponent” també és autora d’obres poètiques.

El tercer artista protagonista de l’acte va ser Julià Vidal, resident a Sarradell des que es va jubilar. Seus són els quadres que conformen l’exposició “Sempre hi ha un arbre”, que es podrà veure a la Biblioteca fins a finals de maig en l’horari d’obertura de l’equipament. Amb el traç dels pinzells, Vidal plasma la bellesa, entre d’altres, dels arbres de les nostres contrades i enriqueixen els versos de Josefina Pasqual.