PATRIMONI

L'Espai Ermengol ha organitzat una visita guiada inclusiva per conèixer 'Les muralles de la Seu Medieval'

La sortida s'ha iniciat a l'Espai Ermengol i ha anat a càrrec de la Guia de Patrimoni. Pilar Aláez, acompanyada de la guia intèrpret amb llengua de signes catalana (LSC), Marta Pampalona.
Espai Ermengol Muralles
photo_camera La visita ha fet una aturada al Portal d'Andorra / Espai Ermengol

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni i dins del cicle ‘Desenterrant el passat’ i les ‘Rutes a Peu per l’Alt Urgell’, l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell ha organitzat, aquest dissabte, la visita guiada  'Les muralles de la Seu Medieval'.

La sortida s'ha iniciat a l'Espai Ermengol i ha anat a càrrec de la Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques i Guia de Patrimoni. Pilar Aláez, acompanyada de la guia intèrpret amb llengua de signes catalana (LSC), Marta Pampalona.

Espai Ermengol Muralles 2
La visita ha fet una aturada a l'ajuntament de la Seu d'Urgell / Espai Ermengol

La visita ha consistit en un recorregut exterior pel centre històric per conèixer, a través dels diferents espais patrimonials com la Casa de la Vila, el Portal Vell d'Andorra i el jaciment arqueològic de l’antic pati de Les Monges, el context de la Ciutat d'Urgell a nivell històric i urbanístic.

Aquesta és ja la segona visita guiada amb intèrpret que s’ofereix aquest any. La primera va ser el passat dia 13 de maig que va consistir en una visita teatralitzada en el marc del Dia Internacional dels Museus.