09.08.2022 |
Viure als Pirineus

LA SEU D'URGELL

L'Escolania de Montserrat obre el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP)

Un any més, el Pirineu vibra a ritme del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), el festival més gran d'Europa d'aquesta especialitat. Aquest 2018 s'ha preparat una programació de 52 concerts, que sonaran en 37 municipis, i que s'ha iniciat amb l'Escolania de Montserrat i la Capella de Música de Montserrat. Aquests han estat els encarregats d'obrir el programa aquest divendres a la Seu d'Urgell, amb Cererols i altres compositors montserratins, en un concert a la catedral que ha esgotat totes les entrades

mde
El FeMAP ja ha començat
L'Escolania de Montserrat obre el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP)

A aquest concert el seguiran actuacions diverses: el Cor de Noies de l'Orfeó Català interpretarà Ressons de l'antiga Europa a Tremp i a Berga (5 i 6 de juliol); The Illyria Consort portarà Tresors vienesos a Escalarre i Berga (13 i 14 de juliol); Pyrenaeus Ensemble presentarà Les Quatre Estacions de Vivaldi a Ripoll, Bellver i al llac d'Engolasters d'Andorra (27, 28 i 29 de juliol); Locus Desperatus ens transportarà al passat a la col.legiata de Mur amb La música a la capella reial de Martí l'Humà, i també a Fontanals de Cerdanya i Tavascan (17, 18 i 19 d'agost) i el músic Eduardo Paniagua portarà la música del segle XIII fins a Berga, la Seu d'Urgell, Alp i Espot (23, 24, 25 i 26 d'agost). I així fins a 52 concerts.

L'oferta musical es completa amb cinc sessions de GastroFilm, on es maridaran productes de la zona amb la projecció d'un documental. També es repetiran les nombroses activitats complementàries incloses en l'entrada als concerts i s'oferiran paquets d'entrades amb allotjament i estades organitzades d'entre 2 i 3 dies".

En aquest enllaç podeu trobar la planificació dels concerts: www.femap.cat

I les entrades es poden comprar aquí: www.femap.entrades

L'Escolania de Montserrat obre el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP)
Comentarios