EXPOSICIONS

L'Aparador de la Seu d'Urgell inaugura l'exposició col·lectiva 'Els coberts d'en Mallol'

Es tracta de l'11a edició d'una mostra col.lectiva de 25 artistes locals que es podrà visitar fins al 25 de març
L'Aparador Els Coberts d'en Mallol
photo_camera L'Aparador de la Seu d'Urgell exposa 'Els coberts d'en Mallol' /FS

L'espai d'art l'Aparador de la Seu d'Urgell ha inaugurat aquest dissabte, a les 2 del migdia, una nova exposició titulada Els coberts d'en Mallol. Es tracta de l'11a edició d'aquesta mostra col.lectiva que aplega 25 artistes locals que han experimentat amb material provinent de l'antiga Ferreteria Mallol, en aquesta ocasió una cullera i una forquilla

L'Aparador 3

L’objectiu és mostrar la diversitat de visions respecte d’un mateix objecte, és a dir, sobre la realitat mateixa, en un joc de percepcions facetades que estimula el nostre imaginari i provoca la reflexió entorn de les convencions de la mirada.

Artistes participants

Vint-i-cinc pintors, escultors, dissenyadors i fotògrafs, entre d'altres, participen enguany en la convocatòria artística, a través de la qual han assumit el repte de manipular uns coberts, procedents dels vells estocs del magatzem. La mostra col·lectiva compta amb: Ramon Berga, Elisenda Capdevila, Gemma Coma, Júlia Estany, Teresa Font, Oriol Garreta, Bernat Manresa, Max Martin, Miriam Martínez, Salvador Maura, Rosa Nicolàs, Berta Oromí, Roger Pacual, Teresa de Perles, Francisco Puente, Frédérique Rennuit, Núria Riart, Anna Rius, Jai Rius, Mercè Rius, Jaume Rovira, Carmen Ruiz, Roser Segú, Josepa Travé, i Adrià Ventura.

Pla americà de diversos artistes participants a la mostra que es pot veure a (Foto: Artistes participants a la mostra de "L'Aparador" de la Seu d'Urgell, amb el propietari de l'antiga Ferreteria Mallol/ Albert Lijarcio)

Edicions anteriors

L'any 2011 es va manipular una llauna d'oli; el 2012, un cullerot de cuina; i el 2013 una caixa de plumilles; el 2014 uns pots procedents dels vells estocs del magatzem; el 2015, pots de vidre; el 2016 van ser unes soles de sabater, el 2017 uns estalvis de taula, el 2018 va ser una reixeta i el 2019 unes estenalles. Els diferents objectes es van convertir en insòlits artefactes. De ben segur, els coberts d'en Mallol depararan sorpreses semblants a ulls de l'espectador.

Ferreteria Mallol(La Ferreteria Mallol estava ubicada al carrer Major de la Seu d'Urgell, precisament a poca distància de la plaça del Carme on hi ha l'espai d'art l'Aparador)