CINEMA

La 5a edició de la Mostra Internacional de Curtmetratges a les Valls d’Àneu, CurtÀneu, ja escalfa motors

La 5ª edició de CurtÀneu tindrà lloc del  27 al 30 de maig del 2021.
CurtÀneu
photo_camera La 5a edició de la Mostra CurtÀneu ja és a punt / CurtÀneu

La 5ª edició de CurtÀneu compta amb la projecció d’una quarantena de curtmetratges de temàtiques variades: ficció, animació, documental, cinema esportiu i de natura, medi ambient i experimental. També es projectaran peces produïdes per gent del territori. Aquí es pot consultar el programa de la 5ª edició de CurtÀneu

Degut a la situació derivada de la covid19, CurtÀneu adoptarà totes les mesures de seguretat i limitacions d’aforament necessaris per assegurar una mostra segura. L’organització informarà permanentment de qualsevol canvi o modificació.   

Per celebrar el seu cinquè aniversari, CurtÀneu vol  comptar amb un ambaixador de luxe: el reconegut actor, director i guionista  Oriol Vila, visitant habitual de les Valls d’Àneu.  De moment, l'organització encara no té confirmada la seva assistència.  

Curtàneu 2021

La Mostra Internacional de Curtmetratges a les Valls d’Àneu CurtÀneu tindrà lloc del  27 al 30 de maig del 2021. Les sessions es realitzaran a diversos espais del territori, cedits per les diferents entitats com el Parc Natural de l’Alt Pirineu, EcoMuseu de les Valls d’Àneu i els  Ajuntaments de; l’Alt Àneu, d’Espot, La Guingueta d’Àneu i Esterri d’Àneu. 

Per poder assistir a les diferents sessions de CurtÀneu, es imprescindible fer la inscripció prèviament «online». L’aforament es limitat, per lo que es tindrà en compte l’ordre d’inscripció fins l’exhauriment de les places disponibles. 

Esterri d'Àneu 2(Foto: Carrer Major d'Esterri d'Àneu/ FS)

Per mesures de seguretat, s’haurà de realitzar la inscripció individual indiferentment sigui adult o nen. Horaris i programa subjectes a canvis per la covid-19.

Associació Cineasta CurtÀneu

CurtÀneu és impulsat per l’Associació Cineasta CurtÀneu, entitat sense ànim de lucre que organitza la mostra i potencia el seu arrelament al territori.

CurtÀneu és un projecte col·lectiu que compta amb el suport de col·laboradors i patrocinadors que des del començament ens han acompanyat i gracies a tots ells, aquesta mostra Internacional de Curtmetratges de les Valls d’Àneu es una realitat.