28.05.2022 |
Viure als Pirineus

LLIBRE DEL PIRINEU

L’Associació Llibre del Pirineu promociona les obres del territori amb motiu de Sant Jordi

Edita el catàleg anual i tindrà una carpa al passeig de la Seu d’Urgell

Sant Jordi a la Seu 2019
L'escriptor Isidre Domenjó explicant un conte seu a un grup d'escolars/ laseu.cat
L’Associació Llibre del Pirineu promociona les obres del territori amb motiu de Sant Jordi

L’Associació Llibre del Pirineu edita el seu catàleg anual amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La publicació, de 20 pàgines, inclou les ressenyes d’un centenar de títols dels seus autors i editorials associats. D’aquests llibres, prop de 60 corresponen a obres pròpiament pirinenques pel que fa a continguts i temàtiques. El catàleg està ordenat per gèneres literaris: assaig, narrativa, natura, infantil... i està encapçalat per dues pàgines en què s’explica què és l’associació i quines són les accions de promoció del llibre del Pirineu que està portant a terme. Del catàleg se’n farà una edició en paper de 700 exemplars i també es divulgarà en format digital.

D’altra banda, l’Associació serà present la Diada de Sant Jordi al carrer, amb una petita carpa que estarà situada al passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. Des d’aquest punt es distribuirà el catàleg de forma gratuïta, es promocionaran les novetats pirinenques de la jornada i servirà també com a espai de signatures de llibres de fins dotze escriptors i escriptores del territori. Així, de 12 a 1 del migdia, signaran llibres Alberto Casamayor, Pepita Clop i Joan Obiols. D’1 a 2 ho faran Ventura Altarriba, Ester Farran i Amadeu Gallart. Ja a la tarda, de 5 a 6 serà el torn de Joan Ganyet i Maria Triquell. Tancaran les sessions de signatures, de 6 a 7 de la tarda, Albert Galindo, Laura Pal, Marta Grau i Albert Villaró.

L’Associació Llibre del Pirineu és una entitat sense ànim de lucre que agrupa escriptors, il·lustradors, editors, llibreters, bibliotecaris, arxivers, impressor i lectors del territori. El seu objectiu és donar visibilitat a la creació i l’edició de llibres en què el Pirineu hi té un rol central.

L’Associació Llibre del Pirineu promociona les obres del territori amb motiu de Sant Jordi
Comentarios