L'Aparador impulsa l'exposició col·lectiva titulada "Els pots d'en Mallol"

Per quart any consecutiu, les portes del magatzem d’en Mallol es tornen a obrir a la creativitat dels artistes del Pirineu. Trenta-cinc artistes –pintores, escultors, dissenyadors, artistes tèxtils, etc.– de l’Alt Urgell i Andorra participen en la convocatòria d’enguany, titulada Els Pots d’en Mallol. L'exposicí`´o s'inaugura aquest divendres 6 de febrer a les 8 del vespre.

Exposició Els pots d'en Mallol
photo_camera El cartell de l'exposició.

La proposta consisteix en manipular un estri, en aquest cas un pot procedent dels vells estocs del magatzem, i produir una peça artística, alterant tant la forma com la funció de l’objecte.

L'any 2011 es va manipular una llauna d'oli, el 2012, un cullerot de cuina, el 2013 una caixa de plumilles. Els diferents objectes es van convertir en insòlits artefactes. De ben segur els pots ens deparen sorpreses semblants.

L’objectiu és mostrar la diversitat de visions respecte d’un mateix objecte, és a dir, sobre la realitat mateixa, en un joc de percepcions facetades que estimula el nostre imaginari i provoca la reflexió entorn de les convencions de la mirada.

Artistes participants

Salvador Albanell, Mónica Armengol, Ramon Berga, Fernando Bravo, Alodia bukowski, Javier Friedrich, Sara Cabo, Lurdes Casanova, Anna Graciela Chavez, Txema Diez, Teresa Font, Jeremy Gaillard, Albert Galindo, Joan Ganyet, Borja Garcia, Teresa Gutiérrez, Ricard Lobo, Bernat Manresa, Cuina Paisatges, Sandra March, Miriam Martínez, Roger Mas, Salvador Maura, Gemma Piera, Ver out of Box, Núria Riart, Anna Rius, Merce Rius, Jaume Rovira, Josepa Travé, Alfons Valdès, Katy Verbeke, Adrià Ventura, Nico de Winter, Andrea Zayas.

“Els Pots d’en Mallol”. Exposició col·lectiva. Febrer- Març 2015. “L’Aparador. Espai d'Art al Carrer”. La Seu d’Urgell