09.12.2022 |
Viure als Pirineus

L'Espai Ermengol i la Biblioteca Sant Agustí organitzen el cicle "Contes d'Aquí"

L'obrirà aquest dissabte, 7 de febrer, a les 17.30 hores, l'escriptor Pep Albanell que explicarà el conte "El Tresor del Cadí.

Contes de la mare
Pepita Clop explicarà els "Contes de la mare"
L'Espai Ermengol i la Biblioteca Sant Agustí organitzen el cicle "Contes d'Aquí"

L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell han organitzat conjuntament per aquest mes de febrer el cicle 'Contes d'aquí' que comptarà amb quatre sessions de contacontes que aniran a càrrec de diversos autors i professionals relacionats amb el món dels contes i amb el Pirineu.

El cicle l'obrirà aquest dissabte, 7 de febrer, l'escriptor Pep Albanell que explicarà el conte 'El Tresor del Cadí', així com d'altres contes. La sessió s'iniciarà a dos quarts de sis de la tarda i tindrà lloc al mateix Espai Ermengol.

La segona jornada d'aquest cicle tindrà lloc dimecres, 11 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, i anirà a càrrec de Pepita Clop que explicarà 'Contes de la mare'. Aquesta sessió es realitzarà a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu.

El cicle 'Contes d'aquí' continuarà dissabte, 21 de febrer, amb el conte 'Laura i els catasaures' a càrrec d'Antoni Lacasa de l'Editorial Entrecomes. Serà a dos quarts de sis de la tarda a l'Espai Ermengol.

La quarta i darrera sessió d'aquest cicle de contes infantils se celebrarà el divendres, 27 de febrer, amb Cecília Santañés que explicarà el conte 'El secret de la vaca bruna'. Serà a dos quarts de sis de la tarda a la Biblioteca Sant Agustí.

Una vegada més, aquesta activitat infantil té com a objectiu que autors pirinencs puguin donar a conèixer i expliquin els contes del territori als nens i nenes de la ciutat.

L'Espai Ermengol i la Biblioteca Sant Agustí organitzen el cicle "Contes d'Aquí"
Comentarios