03.10.2022 |
Viure als Pirineus

Entrades disponibles per l'obra 'Animals de companyia'

Les entrades pel teatre de festa major es podran obtenir a les oficines de turisme de l'Espai Ermengol i del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. El preu de l'entrada anticipada és de 12 euros, i 15 euros a taquilla.

1438856138-62121e434fa82b9805ee334ccb0d7b7f-300x210
Imatge dels actors de l'obra de teatre.
Entrades disponibles per l'obra 'Animals de companyia'

Ja s'han posat a la venda les entrades per assistir a l'obra de teatre 'Animals de companyia' que tindrà lloc el pròxim dijous 27 d'agost, a les deu de la nit, a la pista polivalent de la zona esportiva municipal. Aquesta proposta teatral s'emmarca dins la programació de la Festa Major de la Seu d'Urgell, popularment coneguda com 'Teatre de Festa Major' i que, any rere any, porta obres teatrals que han triomfat a les principals cartelleres del país. 

Les entrades anticipades es poden comprar a les oficines de turisme de l'Espai Ermengol i del Consell Comarcal de l'Alt Urgell al preu de 12 euros, mentre que a taquilla tindran un cost de 15 euros. 

“Assistir al teatre de Festa Major, és una excel·lent forma de començar la Festa. Animals de Companyia de ben segur que ens farà passar una bona estona”, remarca la regidora de Festes del Consistori urgellenc, Sílvia Iscla.  

'Animals de companyia', la comèdia revelació

'Animals de companyia', considerada per la crítica com una “comèdia revelació”, és la primera dramatúrgia de la poeta i actriu Estel Solé. Una colla d'amics -interpretats pels actors i actrius Jacob Torres, Martina Tresserra, Mercè Martínez, Miriam Tortosa i Edu Buch- es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d'haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat. Acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges que mostraran el pitjor de cadascú. 

En un to de comèdia realista, 'Animals de companyia' posa en dubte el valor de l'amistat i el de la sinceritat. Els egos i les enveges col·lidiran les unes amb les altres. És la constatació que la solitud i la necessitat d'afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia. 

Aquesta comèdia teatral, estrenada en el circuit més underground (domicilis particulars), s'ha mantingut viva durant força temps fins que un any després de la seva estrena, l'obra ha fet gira per Catalunya i s'ha pogut veure en més de 70 pisos i cases d'arreu del país. Després d'escenificar-se per diversos països de Centreamèrica, les productores Vània Produccions i Bitò Produccions han permès que 'Animals de companyia' s'estrenés al Teatre Capitol de Barcelona.

Entrades disponibles per l'obra 'Animals de companyia'
Comentarios