04.10.2022 |
Viure als Pirineus

El “Festipallars” 2017 es reinventa en el seu 10è aniversari

El nou format més estiuenc del Festipallars 2017 ha obtingut molt bona acceptació entre els joves que han assistit a aquesta jornada festiva i musical.

festipallars
Una imatge del Festipallars.
El “Festipallars” 2017 es reinventa en el seu 10è aniversari

L’edició en que el Festipallars compleix 10 anys s’ha transformat en un festival que combina la música i l’aigua donant-li un caire més festiu i refrescant.  La pluja va obligar a desplaçar a diumenge aquest espectacle previst inicialment per dissabte, però això no va minvar el nombre de públic que es va donar cita a la platja del Piolet de Salàs del Pallars. Des de les cinc de la tarda els joves a partir de 12 anys van gaudir de dues hores d’activitats nàutiques totalment gratuïtes amb piragües, paddle surf i bus-bop, tot amenitzat pel Dj Ibaitxü.

Després la música i l’escenari es van desplaçar a uns metres de l’aigua per començar els concerts amb els grups pallaresos Bocafoscant, Songbird, 3Tails, Singatalla, Trastocats i Winter Shades, que van anat desgranant un ampli repertori fins la mitja nit.

Durant els concert es van sortejar entre els assistents diverses experiències i productes relacionats amb la comarca com descens de barrancs, entrades a diferents espectacles etc.

Es va donar l’opció als assistents d’accedir a l’espectacle en tren o també a peu pel camí de l’entorn de l’embassament per aquells que venien des de la Pobla, mentre que un servei de bus va fet el trajecte de tornada.

Aquest és el 10è aniversari d’aquesta experiència musical que té com a objectiu donar suport als músics locals i s’impulsa conjuntament des de les àrees de joventut dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Senterada i Talarn, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut, alhora que compta amb la col·laboració de les entitats musicals i juvenils de la comarca.

El “Festipallars” 2017 es reinventa en el seu 10è aniversari
Comentarios