LLIBRES

El farmacèutic de Montferrer, Francesc Caballero, publica el llibre "Reflejos y reflexiones"

Aquesta és la primera novetat del nou segell SETŪRIA, una iniciativa nascuda amb la vocació d'ampliar l'àmbit temàtic i d'autors d'Edicions Salòria cap a obres de caràcter tècnic, de pensament, empresa, psicologia, ciència, salut, etc.
reflejos
photo_camera El primer llibre de Francesc Caballero Gobern que enceta el segell SETŪRIA.

Des d'Edicions Salòria esperen "que aquest sigui només l’inici per continuar publicant continguts que puguin satisfer les inquietuds dels lectors i que la societat actual, davant l’allau d’informacions a la que està sotmesa, tingui l’oportunitat de rebre aquesta informació filtrada per la visió i perspectiva dels nostres autors".

Amb Reflejos y Reflexiones. Espejos de organizaciones, liderazgo y personas (SETŪRIA, 2024), Francesc Caballero Gobern ens proposa una sèrie de petites històries, metàfores i exemples que d’una manera senzilla i amena busquen en el reflex de les situacions narrades l’inici d’una reflexió al voltant de la temàtica proposada a cadascun dels capítols.

Segons l'autor, "aquest no és un llibre de receptes per a les organitzacions, per als seus líders o per a les persones que integren els seus equips, segurament no serien útils perquè tots som diferents i genuïns. En el seu lloc són preferibles les preguntes, a través d'elles cadascú pot trobar les seves pròpies respostes amb les quals formular noves preguntes i en aquesta interació, ser més encertats en l'anàlisi d'una realitat que sempre ha estat obstinada, inevitable i ineludible; ara a més, paradoxal i d'una complexitat sense precedents".

"Aquest llibre no té cap més propòsit que el de servir de mirall de nosaltres mateixos, dels altres, de les nostres organitzacions i a través d'aquest reflex, reflexionar com a punt de partida per a la formulació de nous enunciats que en l'era de les comunicacions, la robòtica i la inteŀligència artificial siguin capaços de posar les persones i el respecte a les mateixes al centre com a element essencial per abordar amb èxit els nous paradigmes que hem d'afrontar com a individus i com a societat", assegura Francesc Caballero.