CASTELLS

Els Malfargats de Pallars assoleixen l'objectiu de consolidar-se com a colla castellera

A partir d'ara, els Malfargats de Pallars ja és podran vestir amb l'esperada camisa groga.
Els Malfargats a Guissona 3
photo_camera Els Malfargats de Pallars amb el Margeners de Guissona aquest dissabte / Margeners de Guissona

El passat dissabte 22 d'abril, es va celebrar la diada castellera del XVI aniversari dels Margeners de Guissona, en la qual van participar les colles castelleres de Caldes de Montbui, els Tirallongues de Manresa i els Malfargats de Pallars.

La colla Malfargats de Pallars va assolir el seu objectiu de consolidar-se com a colla i ho va fer amb tots els castells descarregats. Van Iniciar la diada amb un pilar de 4, en la primera ronda de castells van optar per un 3 de 6, tercer cop descarregat en aquesta temporada, tot seguit, en segona ronda van descarregar el 3 de 6 amb agulla, és el primer de la seva història i, en tercera ronda, van consolidar l'estructura del 4 de 6, descarregat per tercera vegada aquesta temporada.

A la ronda final de pilars van mostrar el color que d'ara endavant portarà la colla descarregant un pilar de 4.

IMG-20230423-WA0074
Els Malfargats de Pallars van participar en la diada castellera del XVI aniversari dels Margeners de Guissona / Malfargats de Pallars

Durant la diada, totes les colles van descarregar els seus castells. Es van poder veure estructures com la torre de 6, el 5 de 6, el 4 de 6 amb agulla i 1 pilar de 5 dels Margeners, dels Tirallongues, i dels Escaldats.

De segur que continuarem veient els Malfargats estrenant estructures al llarg de la temporada, és per això que no s'aturen i continuaran assajant els dimecres a les 19:30 al pavelló del Casal i els divendres a les 21:00 al CUB.

Si t'agraden els castells els Malfargats t'esperen amb els braços oberts!