26.06.2022 |
Viure als Pirineus

LITERATURA

El 14 de febrer apareix "El Sindicat de l'Oblit", la nova novel·la d'Albert Villaró

Els lectors d’Albert Villaró estan d’enhorabona, el proper 14 de febrer apareixerà a les llibreries la seva última novel·la: El Sindicat de l’Oblit, l’esperada continuació d'Els ambaixadors.

Albert Villaró AELGjpeg
Albert Villaró. Foto: Associació Escriptors Llengua Catalana
El 14 de febrer apareix "El Sindicat de l'Oblit", la nova novel·la d'Albert Villaró

Els lectors d’Albert Villaró estan d’enhorabona, el proper 14 de febrer apareixerà a les llibreries la seva última novel·la: “El Sindicat de l’Oblit”. L’esperada continuació de l’èxit d' Els ambaixadors.

Sinopsi de El Sindicat de l'Oblit

1975. A la Catalunya ucrònica d’Els ambaixadors, mossèn Farràs, l’agent més singular que mai ha tingut la intel·ligència de la República Catalana, ha d’enfrontar-se, sense voler-ho i en defensa de la pàtria amenaçada, a un dels seus fantasmes: l’operació Siscló, l’atemptat que va acabar amb la vida del general Francisco Franco el dia 18 de juliol de 1936. Les regles del joc han canviat, i allò que els havia semblat lògic en aquell moment no ho era tant. Farràs s'ha fet gran: en un equilibri impossible entre l'experiència i la confiança en un futur incert haurà d'encarar una darrera missió, la més difícil de totes: corregir els errors del passat.

Albert Villaró és andorrà i nascut a la Seu l'any 1964. Ha publicat un llibre de relats, La selva moral (1993), i quatre novel·les: Les ànimes sordes (2000), Obaga (2003), L'any dels francs (Premi Nèstor Luján 2003) i Blau de Prússia (Premi Carlemany 2006). Fa ben poc ha acabat el llibret d'una òpera titulada El somni de Carlemany, al qual ha posat música el compositor napolità Sergio Rendine. Obaga ha estat traduïda al castellà i al francès, i Blau de Prússia ha aparegut en castellà i en italià.

El 14 de febrer apareix "El Sindicat de l'Oblit", la nova novel·la d'Albert Villaró
Comentarios