CINEMA

El documental "MR. Hand Solo", que narra la vida de David Aguilar, opta a vuit candidatures als Goya

Ho ha anunciat Hèctor Romance, director del documental, a través de les xarxes socials.
Mr Hand Solo
photo_camera Un fotograma de 'Mr. Hand Solo', del director Hèctor Romance

El documental "MR. Hand Solo", que narra la vida i superació personal de David Aguilar, un jove andorrà originari de la Seu d'Urgell, que va néixer amb la síndrome de Poland, opta a vuit candidatures per als Premis Goya de l'Academia de Cine Español, així ho ha anunciat el seu director Hèctor Romance a través de les seves xarxes socials.

Handsolo

Les candidatures a les quals opta el film són: a millor pel·lícula, direcció novella, guió original, música original, cançó original, direcció de fotografia, muntatge i so. Per ara són candidatures i falta veure si alguna d'elles es converteix en nominació per la pròxima 36a edició del guardó.

Una història de superació portada al cinema

Mr. Hand Solo és un documental que narra la vida i superació personal de David Aguilar, un jove que va néixer amb la síndrome de Poland, una malaltia que va derivar al seu braç dret deformat. Tot i això, més enllà de suposar una limitació per a David, es va convertir en un motiu per portar la seva passió a un altre nivell: els LEGO. Quan era petit no va cessar en el seu interès per fer construccions amb les famoses peces fins que un dia va arribar a construir la seva pròtesi amb LEGO, la qual segueix millorant. El llarg fa un recorregut per la vida de David i tots els esdeveniments que l'han portat fins on és actualment.

Hèctor Romance director cinema

Hèctor Romance, de 34 anys, és de Sabadell i viu a Andorra. Treballant a la televisió andorrana va conèixer la història del David Aguilar. El cas el va inspirar tant que va fer el documental ‘Mr. Hand Solo".