COMUNICACIÓ

Dansàneu et convida a un cap de setmana a les Valls d'Àneu: música i hotel per a dos

L’emissora ha posat en marxa una nova experiència iCat i convida un cap de setmana, per a dues persones, a Esterri d'Àneu i viure el Dansàneu
Marc Parrot
photo_camera Marc Parrot actuarà aquest estiu al Dansàneu d'Esterri d'Àneu / / Sílvia Poch

L’emissora ha posat en marxa una nova experiència iCat i ofereix una invitació doble per assistir als espectacles de Gemma Humet & Pol Jiménez el divendres 29 de juliol, a la Guingueta d’Àneu; i de Marc Parrot amb Aina Alegre el dissabte 30 de juliol, a Esterri d’Àneu. Tot plegat, amb l’allotjament inclòs durant dues nits per a dues persones a l’Hotel Trainera d’Esterri d’Àneu, del 29 al 31 de juliol. 

Experiencies_8col (2)
Experiencies_8col (2)

El veteraníssim Dansàneu, refundat l'any 2015 com l'actual Festival de Cultures del Pirineu, es prepara per inundar les Valls d'Àneu, entre el 24 i el 31 de juliol, amb una programació multidisciplinària que, amb la dansa com a motor, arriba fins a la música, el cinema, les exposicions, la cuina, les conferències i el teatre. A l'edició d'aquest any hi conviuen noms tan atractius com Tarta RelenaJon MayaJoana Serrat i la pel·lícula "Josep". També els protagonistes dels dos espectacles als quals convida el festival: les presentacions singulars dels últims projectes de Marc Parrot i Gemma Humet, els dies 29 i 30, i una estada a l'Hotel Trainera d'Esterri d'Àneu, del 29 al 31 de juliol. 

Per aconseguir la invitació doble i l'allotjament només s'ha de contestar una pregunta a través de la pàgina web d'iCat. El termini per entrar al concurs s'acaba el 22 de juliol. 

comentaris