06.12.2022 |
Viure als Pirineus

Avui a Alp, IV Festival de Blues dels Pirineus

Shakura S’Aida i la seva banda i Carlos Shelly R&B band, són el plat fort

Shakura s'aida al IV Festival de Blues dels Pirineus a Alp (1)
Shakura al IV Festival de Blues dels Pirineus a Alp
Avui a Alp, IV Festival de Blues dels Pirineus

Avui dilluns 14 d’agost se celebra, al Palau de Congressos d’Alp (Cerdanya), el IV Festival de Blues dels Pirineus. El plat fort del festival arriba amb Shakura S’Aida i la seva banda i Carlos Shelly R&B band. La novetat d’enguany és el “Vermut blues Jam” que ha tingut lloc aquest migdia, a dos quarts d’una, a la plaça del Casino d’Alp, amb l’actuació de la Deep Blues Band i Agustí Mas, i la participació del públic.

Els organitzadors considerem que després de l’èxit de les tres edicions anteriors, el Festival de Blues dels Pirineus, es consolida com un dels esdeveniments musicals més importants de l’estiu a la Cerdanya.

Shakura S’Aida

Shakura S’Aida és una artista reconeguda internacionalment, nascuda a Brooklyn, Nova York, però criada a Suïssa i que ha viscut molt temps a Toronto, al Canadà. La seva presència a l’escena musical canadenca ha estat constant durant gairebé 25 anys. Artísticament s’ha enriquit del món del jazz, blues i clàssics del R&B. Destaca la seva veu commovedora, la seva personalitat entusiasta i el compromís amb la música de soul profund.

Carlos Shelly R&B

Carlos Shelly R&B és un grup format per quatre músics apassionats per la música negra i el blues més elèctric. El seu repertori interpreta clàssics com Albert Collins o Freddie King i altres més actuals com John Mayer.

Avui a Alp, IV Festival de Blues dels Pirineus
Comentarios