ESCULTURA, FOTOGRAFIA I PERCUSSIONS

Altés, Ganyet i Obiols: l'escultura, la fotografia i la música com a essència unitària de l'art

La mostra ‘2 Camins+1’ ja es pot visitar però s’inaugurarà oficialment el dimecres 10 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala de 'Sant Domènec' de la Seu d'Urgell

Foto expo altés ganyet obiols
photo_camera Altés, Ganyet i Obiols a Sant Domènec de la Seu/Marc Altés

L'agenda cultural de la Seu d'Urgell proposa, com a primera de les seves activitats programades per aquest estiu, l’exposició que porta per títol ‘2 Camins+1’d’Ernest Altés (escultura) i Joan Ganyet (fotografia), acompanyada de la instal·lació sonora a càrrec d’Arnau Obiols. La mostra es pot visitar a partir del 2 de juliol i fins el dia 30, a la sala Sant Domènec, i s’inaugurarà oficialment el dimecres 10 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre. 

Camins expo

2CAMINS+1

L'exposició ‘2 Camins+1 cerca les zones de contacte, la interrelació entre l'escultura, la fotografia i la música, enteses com a expressions aparentment diverses, però que participen de l'essència unitària de l ́art.

Foto Marc Altés

Joan Ganyet (La Seu d'Urgell, 1946) és arquitecte, ha estat alcalde de la Seu d'Urgell, diputat al Parlament de Catalunya, Senador, Secretari General de la Comunitat de Treball dels Pirineus i Director General d'Arquitectura i Paisatge de la Generalitat de Catalunya. Ha fet diverses exposicions de fotografia a Barcelona (2013), Lleida (2013), La Seu d'Urgell (2013), Andorra la Vella (2013), Encamp (2014) i Gósol (2014).

Joan Ganyet

Ernest Altés (Vic, 1956). Escultor en actiu des de fa 40 anys, la seva obra es caracteritza per l’utilització de materials sòlids, com la pedra i el metall. La natura, i la seva energia, és el fil conductor de la seva obra. Ha exposat, individual o col·lectivament a diversos països del món, a dia d’avui té 28 escultures públiques a Catalunya, Andorra, França, Espanya i Alemanya.

Ernest Altés 2

Arnau Obiols (La Seu d'Urgell,1985), estudia magisteri musical a la UB i es llicencia en l'especialitat de bateria jazz a l'ESMUC. També ha estudiat al 'Taller de Músics' de Barcelona o en cursos a la Dutch Impro Academy, a la Haia (Holanda), o als cursos de performance (música i dansa contemporània) de Katy Duck a Amsterdam (Holanda), entre d'altres.

Arnau Obiols cants

Músic actiu en els àmbits del jazz, la improvisació i la revisió de les músiques tradicionals. Participa en projectes com Roc Calvet Quartet, Inxa Impro Quartet, El Pont d'Arcalís, Pol Omedes Trio, Joana Gomila Folk Souvenir, David Mengual Resolut Trio, Alenky de Marc Egea, Rufaca Folk Jazz Orchestra, 'Sons d'Aram' amb el poeta Joan Graell, el col·lectiu Free Art Ensemble, l'acordionista Kepa Junkera o l'occità Joan Francés Tisnèr, entre d'altres.

Arnau Obiols té dos treballs editats al seu nom: Arnau Obiols, projecte Pirene (Aladid Records, 2013) i Arnau Obiols, Libèrrim (Aladid Records, 2015). En l'àmbit d'art i natura, s'ha de destacar 'Rocsd'Alendo suite', 'Solo en set moviments (2014) i Ofrena (2016).

comentaris