LLIBRES

Albert Villaró presenta a la Seu d'Urgell la reedició de la seva primera novel·la, Les ànimes sordes

El pròxim dijous 2 de juny a les 19h, a la Sala d’Actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell
Vergés, Villaró i Gálvez
photo_camera Oliver Vergés, Albert Villaró i David Gàlvez Gálvez / medusa.com

El pròxim dijous 2 de juny a les 19h, a la Sala d’Actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’escriptor Albert Villaró presentarà la reedició de la seva primera novel·la, Les ànimes sordes. Aquesta opera prima de Villaró, anterior a Obaga i segurament desconeguda pel gran públic, ha estat recuperada per l’Editorial Medusa, un nou segell editorial pirinenc dirigit per David Gálvez i Oliver Vergés.

Front_Les ànimes sordes
Portada de Les ànimes sordes, d'Albert Villaró /medusa.com

Les ànimes sordes narra el descabdellament d’un cas d’assassinat ocorregut en el decurs dels cursos d’una universitat d’estiu de comarques a l’imaginari indret de Fornals. La investigació paral·lela que duu a terme el periodista del diari local del lloc, juntament amb una tropa força estrafolària, es barreja amb la recerca que fan uns Mossos d’Esquadra recentment implementats al país, mentre una banda de sicaris corre lliure per la comarca. A través d’una narració sòlida i de les característiques ironia i humor de l’autor, aquesta primera novel·la de Villaró atrapa al lector des del primer moment i fa les delícies dels amants d’obres posteriors com Blau de Prússia o la més recent La companyia nòrdica.

L’acte comptarà amb la presència de l’autor i dels editors i servirà per donar a conèixer també la singladura editorial de Medusa.