Dos veïns de la Cerdanya aniran a les llistes del PDeCAT al Parlament de Catalunya

Els associats i associades de l'agrupació comarcal del PDeCAT a la Cerdanya han escollit al regidor de Puigcerdà Àlex Rubio i Quintana i a l’alcalde de Prullans Albert Maurell i Ribot els candidats de la comarca a les llistes al Parlament de Catalunya per a les eleccions del 14 de febrer de 2021.
img_slider_eleccions_14F.jpg_191393041.jpg_191393041
photo_camera El 14 de febrer se celebraran les eleccions catalanes.

Rubio ha estat escollit per a representar la Cerdanya pertanyent a la província de Girona, mentre que Maurell representarà Lleida. Tant Rubio com Ribot provenen de la política municipal, volent així el PDeCAT destacar la importància de comptar amb el món municipal a l’hora de governar Catalunya, i més encara en el context de pandèmia en què els ajuntaments han estat l’administració que més ha acompanyat la ciutadania.

El Partit Demòcrata ha acabat el seu procés d’elecció de candidats per a les llistes electorals del 14 de febrer amb 111 candidats, sumant 93 persones en les ternes territorials i 18 en les d’àmbits. Aquesta proposta la recull la Direcció Executiva Nacional que la tractarà i afegirà propostes de persones independents o rellevants proposarà una llista electoral completa al Consell Nacional del Partit que es celebrarà el proper 23 de desembre. La participació a les ternes comarcals 38,85% del cens i en la d’àmbits del 44,30%.

El Partit Demòcrata ha acabat el seu procés d’elecció de candidats per a les llistes electorals del 14 de febrer amb 111 candidats, sumant 93 persones en les ternes territorials i 18 en les d’àmbits