Cultura

Alba Pérez guanya el Premi Sebastià Bosom 2020 amb un estudi sobre el màrqueting digital a Cerdanya

Aquest dissabte, dia 2 de gener del 2021, a les 18 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Puigcerdà, va tenir lloc el lliurament del Premi Sebastià Bosom 2020, que s’hauria d’haver atorgat a començament setembre del 2020, però que a causa de la pandèmia s’ha hagut de demorar fins ara.
Premi-Sebastia-Bosom-2020
photo_camera Carolina Bosom, Eduard Bosom, Enric Quílez, Alba Pérez, Albert Vendrell, Albert Piñeira i Àlex Rubio (Foto: Gael Piguillem)

El Jurat del VII Premi Sebastià Bosom–Vila de Puigcerdà està format per Àlex Rubio, regidor de Cultura de Puigcerdà, Enric Quílez, president del Grup de Recerca de Cerdanya, Erola Simon, cap de l’Arxiu Comarcal de Cerdanya i Francesc Esteban, secretari del GRC, que actuà com a Secretari.

Després d’una llarga i acurada deliberació, el Jurat del Premi va decidir per unanimitat atorgar els següents guardons:

  • Guanyadora, a Alba Pérez Marginet, pel treball “Màrqueting digital a Cerdanya: estem al dia?”, dotat amb 500 euros, un lot de llibres de Cerdanya i trofeu commemoratiu.

  • Accèssit, a Albert Vendrell Comengés, pel treball “Estudi d’una instal·lació d’energia solar a la Cerdanya”, dotat amb 250 euros, un lot de llibres de Cerdanya i trofeu commemoratiu.

D'altra banda, enguany, el lliurament del premi Josep Egozcue es demora fins d’aquí unes setmanes, quan sigui possible accedir a la Cerdanya sense les actuals restriccions sanitàries.