EMPRENEDORIA

Una trentena d’emprenedors presenten els seus projectes als ajuntaments de la Cerdanya

La jornada ha tingut lloc aquest dilluns al Local Social de Prats i Sansor
Emprenedoria Cerdanya
photo_camera Una trentena d’emprenedors presenten els seus projectes als ajuntaments de Cerdanya / @CCerdanya

Aquest dilluns, 20 de novembre, s'ha dut a terme, al Local Social de Prats i Sansor, una nova jornada de l'escola d'emprenedoria de la Cerdanya, amb el títol "Coneix els projectes emprenedors de la Cerdanya", amb la participació de 33 persones emprenedores i 13 representants d'11 ajuntaments  

La jornada ha començat amb una salutació de benvinguda de Jordi Verdú, diputat de la Diputació de Lleida; Oriol Miquel, conseller comarcal de l'àrea de promoció econòmica; i Xavier Picas, alcalde de l'ajuntament de Prats i Sansor.

Emprenedoria Cerdanya 2
Una trentena d’emprenedors presenten els seus projectes als ajuntaments de Cerdanya / @CCerdanya

Taula rodona

La jornada s'ha iniciat amb una taula rodona on han participat Maragda Farràs, del projecte Entorns (fase inicial); Andrea di Bella, del projecte Pizza Stick (fase de maduresa), i Conxi Moliné, actualment jubilada, però persona molt activa en projectes de restauració. La darrera part de la jornada ha consistit en la presentació de propostes als representants municipals per part de les persones emprenedores i un espai de networking.

Des de l'àrea de Promoció Econòmica s'ha fet una valoració molt positiva de la jornada i. alhora, han volgut agrair a l'Ajuntament de Prats i Sansor la seva col·laboració.

La iniciativa, organitzada pel Consell Comarcal de la Cerdanya i finançada per la Diputació de Lleida i Global Lleida, ha rebut el suport del departament d'Empresa i Treball de la Generalitat.